Gündem

TABİP ODASI’NDAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Uz.Dr.Serkan Kadir Keskin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Uz.Dr.Serkan Kadir Keskin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Yapılan ziyarette. İl Sağlık Müdürü Keskin ile Oda Başkanı Uçan ziyarette pandemiye ilişkin gündemi değerlendirmesinde bulundular. Ayrıca ziyarette Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Necdet Uçan tarafından Tabip Odası Covid-19 İzleme Kurulu’nca oluşturulan pandemi tedbirlerine ilişkin öneriler dosya halinde sunuldu

 

 

“MESLEKTAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ İLETTİK”

 

 

Ziyaret ile ilgili olarak Balıkesir Tabip Odası Başkanı Uçan, “İl Sağlık Müdürümüze çiçek sunmak yerine; depremzedelere “elimi tutar mısın” kapsamında adına yapmış olduğumuz katkının belgesini sunduk. Yaptığımız gündem değerlendirmeleri sonrasında ise özellikle daha önce resmi yazı ile bildirdiğimiz pandeminin giderek arttığı bir dönemde Tabip Odası Covid-19 İzleme Kurulu’nca oluşturulan önerileri dosya halinde sunduk. Ayrıca karşılıklı iletişim ve işbirliği içerisinde olma konusunda mutabık kaldık. İlimiz sağlık sorunlarını ve meslektaşlarımızın taleplerini ilettik. Yerel düzeyde çözümlenebilecek hususlar ile ilgili olarak çaba sarf edileceği mesajını aldık. ” açıklamasında bulundu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu