Gündem

TAMAMEN İZOLE ETTİ

Covid-19’un (koronavirüs) neden olduğu salgında, ilk belirlenen bilgilere göre hayatını yitiren insanların büyük çoğunluğunun 65 yaş üstü ve bakıma muhtaç insanlardan oluştuğu biliniyor. Sadıkoğlu Bakım Merkezi, tedbirlerin açıklandığı ilk gün her türlü giriş-çıkışı yasaklayarak kendini tamamen izole etmeyi başarmış durumda.

CİDDİ SORUMLULUK “FARKINDAYIZ”

Merhaba Gazetesi olarak, telefondan bilgi aldığımız Sadıkoğlu Bakım Merkezi sorumlu yöneticisi Psikolog Mihriban Sadıkoğlu, bakımını üstlendikleri hastaların ‘yüksek risk grubunda’ yer aldığı bilincinde olduklarını bu nedenle kurumda sürekli olarak hijyen kurallarına uyulduğunu belirterek, Hükümetin ve ilgili Bakanlıkların aldığı tedbirleri kurum olarak hemen hayata geçirdiklerini ifade etti.

F10D20Dd A474 4B22 B0A1 88Cf55D0C6B8

%100 İZOLASYON SAĞLADIK

Sadıkoğlu, “Covid-19’un Başta İtalya ve İspanya olmak üzere, birçok dünya ülkesinde özellikle yaşlı insanların bakımının üstlendiği ‘Huzurevi’ ya da engelli ve bakıma muhtaç özel ‘Bakımevlerinde’ neden olduğu can kayıpları yaşandığını hepimiz biliyoruz. Biz de kurum olarak ilgili bakanlığımızın aldığı tedbirler çerçevesinde, daha ilk gün, zaten kontrollü olan giriş çıkışları tamamen kapattık” dedi.

57E5D7A7 2Bb5 4Be4 A9Cc 2Bb6988F92Ab

ÇALIŞANLARDA 24 SAAT KURUMDA

Çalışan arkadaşlarımız dahi bu süreçte 24 saatini kurumda kalarak geçiriyor. Bakımını üstlendiğimiz engelli bireylerin, yaşanan pandemi dikkate alındığında, yüksek risk grubunda yer aldığı bilinci ile düzenli olarak yürütülen hijyen çalışmalarına rağmen, ayrıca tüm binada, insan sağlığını tehdit etmeyen kimyasallar kullanarak, etkin bir ilaçlama yöntemi ile dezenfeksiyon işlemini de gerçekleştirdik. Bu vesile ile buradan hasta yakınlarımıza seslenmek istiyorum. ‘SEVDİKLERİNİZ BİZİMLE GÜVENDE, SİZLERDE ONLAR VE HEPİMİZ İÇİN EVDE KALIN, SAĞLIKLA KALIN’.

Haber: Kamil Akyürek

1C21E958 4F4A 4B38 802C 103E8B811252

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu