GündemGörüntülü HaberlerSpor

TARAFTARLARDAN MEŞALELİ İFTAR

Balıkesirspor Taraftarlar Derneği ve Onkolikler Taraftar grubu iftar programı düzenledi. Kadir gecesine denk gelen iftar programında gençler meşalelerle iftar alanını renklendirdi.

Balkes Meşale

İftar yemeğine Balıkesirspor’un eski ve yeni yöneticileri de katıldı. Konuyla ilgili olarak Onkolikler den sorumlu Ozan Alhan “mübarek Ramazan ayı vesilesi ile bundan sonra geleneksel olarak düzenlemek istediğimiz iftar yemeğimizi bu yıl düzenledik. Katılanlara çok teşekkür ediyoruz” dedi. Balıkesir Atatürk Stadyumu Kapalı Tribün girişi önünde kurulan masalarda oruçlar açıldı. Taraftarların iftar programına siyasiler, iş dünyası ve taraftarlar ilgi gösterdi.

BAHÇECİ “HERŞEY BALIKESİRSPOR İÇİN”

Balıkesirspor Taraftarlar Derneği iftar programı düzenledi. Atatürk Stadyumu tribün girişinde düzenlenen iftar programına Balıkesirspor Kulüp Başkanı Mustafa Bahçecide katıldı. Bahçeci burada taraftarlara seslendi.Bahçeci şöyle konuştu:”Sevgili Balıkesirspor sevdalıları bin aydan aha hayırlı olan böyle bir gecede iftar şöleni düzenleyen tüm taraftar derneklerimizin temsilciliklerine taraftarlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Banada böyle bir akşamda fırsat verdiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

TARAFTARLAR “BALKES SEVGİSİ DEĞİŞİLMEZ”

Bizler için ve Balıkesirspor için taraftarların desteği önemli diyen Bahçeci ‘nin konuşması taraftar gençler tarafından sık sık kesildi. “Yeter ki şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi” sözleri dikkat çekti ve katılımcıların bazılarını güldürdü. Bu taraftarın coşkusuna elbette ki şampiyonluklar yakışır denildi.Balıkesirspor Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci yaptığı konuşmada, “Benden önceki sayın başkan Remzi Boncuk’a,aramızda olan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç’a aramızda olan siyasi il başkanlarımıza yöneticilerine teşekkür ediyorum.Herşey Balıkesir herşey Balıkesirspor için”dedi.Düzenlenen iftarda “Büyük başkan” sloganı atan taraftarlar, Balıkesirspor sevgisini hiçbirşeye değişmeyeceklerini belirten şarkılar söylediler.İftar sonrasında yaktıkları meşalelerle gösteri sundular ve yöneticilerden alkış aldılar.Düzenlenen iftara Balıkesirspor Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci’nin yanısıra önceki dönem Başkanı Remzi Boncuk,önceki dönem teknik direktörü Can Cangökte katıldı.Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu