GündemEkonomiİlçe Haberleri

Tarım Kredi Kooperatif Market Kepsut İlçesinde Açıldı

Tarım Kredi Kooperatif Market Kepsut İlçesinde Açıldı

 

Kepsut ilçesinde Tarım Kredi Kooperatif Market açıldı. Açılışı Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatiflerine ilişkin, “Süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var demişti.

 

Erdoğan ‘Sayıları Artacak’ Demişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatiflerine ilişkin, “Süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar yapılması talimatını verdik. Süratle çoğaltacağız.” Demişti. Tarım Kredi Kooperatiflerinden biri daha Kepsut ilçesinde açıldı. Vatandaşların kesesine uygun bir market olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan kooperatiflere ilişkin, “Tabii bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var ”dedi.

Kaliteli Ürün ve Piyasayı Balanse Etme Gayreti Gösteriliyor

Erdoğan Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat burada yaptığım alışverişte bunu gördüm. Bundan dolayı da mutluyum.” İfadelerine yer vermişti. Kepsut ilçesinde açılışı yapılan Tarım Kredi Kooperatif marketin açılışı yapıldı.Açılışta Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ,“İlçemize hayırlı olsun. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri İlçemizde açılan yeni şubesi ile bugün hizmete başladı. Açılışına katıldığımız hizmetin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz ”dedi. Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu