Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Sındırgı’da Gölet Açılışı Yaptı

Yumaklı, Siyasette güvenli limandır AK Parti. Yerli duruşun, milli duruşun da yegane adresidir dedi

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Sındırgı’da Gölet Açılışı Yaptı

Yumaklı, Siyasette güvenli limandır AK Parti. Yerli duruşun, milli duruşun da yegane adresidir dedi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gerçekleştirilen baraj yapımı projesine start verdi. Yüreğil Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Bakan Yumaklı, mahalle meydanında yapılan toplantıda konuşma yaptı ve içten karşılama için teşekkür etti. Ülkeye hizmet etmek için var olduklarını belirten Yumaklı, millete hizmet etmek için engel tanımadıklarını vurguladı.

Tarim Ve Orman Bakani Yumakli Sindirgida Golet Acilisi Yapti 1

Bakan Yumaklı, AK Parti’nin güvenli liman olduğunu belirterek, parti olarak millete hizmetkar olmaya geldiklerini ifade etti. Yumaklı, AK Parti’nin yerli ve milli duruşunun rakipsiz olduğunu ve son yıllarda ülkenin ne kadar ilerlediğinin en bariz örneklerinden birinin yaşananlar olduğunu dile getirdi.

Tarim Ve Orman Bakani Yumakli Sindirgida Golet Acilisi Yapti 3

Sındırgı’daki Sindel Barajı projesine de değinen Bakan Yumaklı, barajın 31 metre yüksekliğinde olacağını ve 1 milyon metreküplük bir suyu tutacağını belirtti. Bu proje ile Yüreğil, Sindel, Gördes ve Balıkesir’in bu bölümü için yeterli sulama sağlanacağını ifade etti. Yumaklı, barajın en kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacağını sözlerine ekledi.

Tarim Ve Orman Bakani Yumakli Sindirgida Golet Acilisi Yapti 4

Ayrıca, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın Yüreğil Mahallesi’nin kornişon fabrikasına ihtiyacının olduğunu aktaran Yumaklı, bu konuda gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti.

Tarim Ve Orman Bakani Yumakli Sindirgida Golet Acilisi Yapti 2

Bakan Yumaklı, Yüreğil halkından 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Kendisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir de eşlik etti.

Başkan Yılmaz; “Sahiller halkındır, halka açmaya devam edeceğiz”

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu