GündemEkonomi

TASARRUF VE GELİR ARTTIRMA YÖNTEMLERİ ANLATILDI

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Sağlık Bakanlığı’nın Tasarruf Takip Ofisinin İzmir’de düzenlediği Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar Bilgilendirme Toplantısına katıldı.

Kamu kaynaklarının verimli kullanılması, maliyetlerin ve harcamaların azaltılması, gelirlerin kalitesinin arttırılması amacıyla Sağlık Bakanlığı bünyesinde Bakanlık Makamı Oluru ile Bakan Yardımcılığına bağlı Tasarruf Takip Ofisi kuruldu. Bu kapsamda kaynakların etkin ve verimli kullanılması İzmir İlinde; İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Uşak, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Çanakkale, Kütahya İl Sağlık Müdürleri ve bağlı yöneticilerinin katılımı ile Bölgesel Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Müdürlüğü nezdinde toplantıya Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Erol Dinçer, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Suluoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Refik Budak, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yasin Tatoğlu, TGAP Sorumlusu Adem Tarhan ve bağlı sağlık tesisleri Başhekimleri ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürleri ile birlikte katıldı. Toplantıda Müdürlük TGAP Birim Sorumlusu Adem Tarhan Balıkesir adına sunum gerçekleştirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu