Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündemYaşam

Tatil Bavulunuzda Olması Gerekenler

Yazı kısa hafta sonu tatilleriyle renklendirmek isteyenler için bavulların olmazsa olmazlarını bir araya getirdik. İşte tatil bavulunuzda olması gerekenler sizlerle

 

Tatil Bavulunuzda Olması Gerekenler

Tatil Bavulunuzda Olması Gerekenleri sizin için listeledik. Bu liste işinizi çok kolaylaştıracak!

1. Keten Gömlek

Yazın olmazsa olmazı kesinlikle keten parçalardır. Erkek giyimde de oldukça popüler olan ketenler, ferah ve hafif yapılarıyla hava alıyor aynı zamanda da sıcaktan bunalmanıza izin vermiyor. Üstelik tamamen doğal bir kumaş olan ketenin modası geçmiyor ve keten parçalar uzun süre dayanabiliyor. Keten gömlekleri hem şık bir akşam yemeğinde hem de mayolarınızla plajda kombinleyebilirsiniz. Böylece tek bir parçayla çok sayıda farklı görünüm yaratabilirsiniz.

2. Şapka

Tatile giderken şapkanızı yanınıza almayı sakın ihmal etmeyin. Eğer klasik modellerden sıkıldıysanız, havlu kumaş şapkalarını tercih edebilirsiniz.

3. Güneş Gözlüğü

Gözleri güneşin zararlı ışınlarından korumak çok önemlidir. Güneş gözlükleri de bu listemizin en olmazsa olmazları arasında yer almaktadır.

4. Deniz Şortu

Geldik tatil bavulunuzun en can alıcı parçasına; deniz şortu. Renkli ve canlı desenlerle tasarlanmış bir deniz şortu, tüm dikkatleri üzerinize çekmek için ihtiyacınız olan tek şey. Ayrıca birbirinden eğlenceli desenler, kaliteli ve rahat kumaşlardan üretilen şortları tercih edebilirsiniz. Bu yaz canlı renkler moda!

5. Güneş Kremi

Yüksek korumalı güneş kremleri de, hangi ay olursa olsun, plaj tatillerinin olmazsa olmazlarından. Uzmanlar artık yıl boyu güneş kremi kullanılmasını öneriyor. Erken yaşlanmayı önlemek için cildinizi güneşten korumayı ihmal etmeyin.

6. Bir Adet Ceket veya Hırka

Plaj tatili yapıyor olsanız da beklenmedik hava durumuna karşı hazırlıklı olmakta fayda var. Bu nedenle tatile giderken yanınıza mutlaka 1 kot ceket veya hırka almayı ihmal etmeyin.

7. Kitap

Huzur dolu ve rahatlatıcı bir tatilin en güzel anı şezlonga uzanıp kitabınızı okuduğunuz o keyifli anlardır. Okurken iş stresinden, günlük hayatın koşuşturmacasından arınacağınız bir kitabı da tatil bavulunuza atmayı unutmayın.

Ayrıca ilginizi çekebilir.
Bu içerik www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu