SporGündem

Taze Kan Yeni Heyecan

TAZE KAN YENİ HEYECAN

 

Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı, kadrosunu 4 oyuncu ile takviye etti.Temsilci, Sevilay Saygı, Tuğçe Akdaş, Selin Meriç ve Ayşe Önal’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

 

Bayanlar futbol 3. Liginde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı kadrosuna 4 oyuncu katarak ses getirdi. Bu sene kurulan ve başarılı bir sezon geçiren Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı ilk iki hedefine ulaşmak için transferde de durmuyor. Büyükşehir belediyesporun haberine göre Temsilci, kaleci, stoper, ön libero ve forvet mevkilerine takviye yapıldı. Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı 2009 yılında Fatih Vatanspor’da futbola başlayan 1994 doğumlu kaleci Selin Meriç, 2009 yılında Ayazağaspor’da futbola başlayan, ardından 2013-2014 sezonunda Kireçburnu’na ve 2014-2015 de Beşiktaş’a transfer olan 1996 doğumlu stoper Sevilay Saygı’yı, 2010 yılında Erzurum Albayrakspor’da futbola başlayan ve 2015-2016 sezonunda 76 Iğdırspor’da forma giyen 1998 doğumlu ön libero Tuğçe Akdaş’ı ve 2008 yılında Karşıyaka Beden Eğitimi ve Spor Merkezi’nde futbola başlayan ve 8 yıl aralıksız olarak bu takımda forma giyen, geçen sezon Ağrı Birlikspor’a transfer olan 1996 doğumlu forvet Ayşe Önal’ı kadrosuna kattı.

 

ÖZDAYI ‘TAKVİYE YAPTIK’

4 yeni oyuncunun kadroya katılması ile daha da güçlendiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı antrenörü Nahit Özdayı, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ile kadromuz daha da genişledi. Bu sezon kurulan bir takım olarak iyi işler yapıyoruz. Hemen hemen her mevkie takviye yaptık. Artık oyuncularımız arasında tatlı bir rekabet yaşanacak. Bu rekabeti de sahaya olumlu şekilde yansıtırsak önümüzdeki maçlarda arzu ettiğimiz sonuçları alabileceğiz. Bizim hedefimiz belli, bu hedefe ulaşmak için çok çalışıyoruz ve bu hedefimize ulaşmak istiyoruz. Yeni arkadaşlarımızın aramıza katılması ile moral motivasyonumuz da arttı. Şimdi daha da güçlüyüz” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu