Köşe Yazıları

Taze Ve Zinde Olmak İçin

Taze Ve Zinde Olmak İçin

Size her fırsatta bol bol su içmenin hem sağlık , hem de fazla kilolardan kurtulmak ya da formda kalmak için ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyorum. Hayatın kaynağı olan su sadece bedeninizin değil aynı zamanda cildinizin de dostu.

Peki zaten bol bol içmeniz gereken sudan, kilo vermek, yağ yakmak ve aynı zamanda bedeninizi toksinlerden temizlemek için nasıl yararlanabilirsiniz? Gelin bugün sizinle metabolizmanızı hızlandırıp kolayca yağ yakmanızı yani kilo vermenizi sağlayacak detoks suyu tariflerini paylaşayım.

Detoks suyu, taze meyvelerin, sebzelerin karışımlarıyla hazırlanan bir çeşit sudur. Bazen meyveli su veya meyve aromalı su olarak da anılırlar. Özellikle soda ve meyve suyu gibi yüksek şekerli içecekler yerine kilo verme uygulamalarında sıklıkla tavsiye ederler. Detoks suyu, vücutta biriken toksinleri atmayı kolaylaştırdığı kadar hızlı bir şekilde yağ yakmayı da kolaylaştırır. Detoks suları özellikle dengesiz beslenme, stres, çevre koşulları ve yağlı yiyecekler tüketilmesi sonucunda vücutta biriken toksin maddeleri vücuttan atmaya yardımcı olur.

Güne başlangıç için detoks suyu

Güne hem zinde bir şekilde hem de metabolizmanızı hızlandırarak başlamak ister misiniz? Bana sorarsanız sabahları kahvaltıdan önce bu karışımı tüketmek kilo vermenize de büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Buyrun o zaman tarife.

– Bir tane limonun suyunu sıkın.

– Üzerine iki tatlı kaşığı elma sirkesi ilave edin.

– Bir parça zencefil ekleyin.

– Bu malzemeyi bir sürahi suyun içine koyun ve tüketin.

Salatalıklı detoks suyu.

Salatalığın kilo verme ve kilo koruma konusunda ne kadar faydalı olduğunu biliyorsunuz zaten. Çok iyi bir ara öğün seçeneği olan salatalık aynı zamanda metabolizma hızlandırma konusunda etkili olan detoks suyunun içeriğinde yer alıyor. Bakalım nasıl hazırlanıyor salatalıklı detoks suyu.

– Bir tane limonu dilimleyin.

Salatalıkları da iyice yıkadıktan sonra kabuklarını soymadan dilimleyin.

– Bu malzemeyi bir sürahi dolusu suyun içine ekleyin.

– Üzerine de bir miktar taze nane yaprağı koyun.

İşte detoks suyunuz hazır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu