GündemSpor

TBL’de Sıkıştırılmış Hafta Yalova Maçı İle Başlıyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde 23. Hafta maçları sıkıştırılmış haftanın başlangıç maçları olacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da Semt77 Yalovaspor ile başlayacak olan bu haftayı, çarşamba günü Final Gençlik ve Pazar günü Manisa Büyükşehir Belediye maçı ile sonlandıracak. Bu maçlardan Yalova ve Final maçlarını Kurtdereli Spor Salonu’nda oynayacak olan Balıkesir BşB, Pazar günü ise deplasmanda Manisa ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda son saniye basketi ile kaybeden Balıkesir cephesi,istenilen basketbolu ortaya koymaya başlamış gözüküyor. Sakatlıklarından kurtulan oyuncuların geri dönüşü ile sahada istediği mücadeleleri yansıtan BşB sıkıştırılmış haftadan en az 2 galibiyet çıkarmak istiyor. Sakatlıktan dönüşü ile sahada performansını üstlere çeken Mert Konuk maç hakkında; ‘’ Eski takımıma karşı oynayacak olmak beni ekstra heyecanlandırıyor fakat şu an formasını giydiğim Balıkesir için ter dökeceğim. Sıkıştırılmış haftadan en az 2 galibiyet çıkarmak istiyoruz. Sakatlıklar dolayısıyla şanssız bir sezon geçirdik.İlk haftalarda bu takımın neler yapabileceğini herkes gördü. Biz idmanlarımıza yoğun motivasyon ile çıkıyoruz ve taraftarlarımızdan Kurtdereli’de ardarda oynayacağımız bu iki maçta salonu doldurmalarını bekliyoruz.’’ Şeklinde demeç verdi.

Bu haftanın en önemli özelliklerinden biride ÇocuklaraUmutOl hashtagi ile Baurit’in başlattığı, ilk dönemde Konyaspor maçında da tekrar edilen kitap ve kırtasiye malzemesi getirene maça girişler ücretsiz etkinliği yeniden tekrarlanacak.

Sıkıştırılmış haftanın ilk mücadelisinde 14.03.2020 tarihli ve saat 16:00’da Semt77 Yalovaspor ile Kurtdereli Spor Salonu’nda mücadele edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un maçı TBF Tv’nin Youtube hesabından naklen takip edilebilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu