İlçe Haberleri

TCG’DEN EDREMİT’E ZİYARET

Edremit’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle donanmaya bağlı Burak sınıfı korvet TCG Bozcaada Edremit Limanını ziyaret etti.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili P. Alb. Bedri Vural Er, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, şehit aileleri ve gazimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Akçay Limanı’nda halkın ziyaretine açık olan TCG Bozcaada Gemisi ziyaret ettiler.

Misafirlerle yapılan ziyaretten sonra şehit aileleri ve gaziler onuruna gemide yemek ikram edildi. Kaymakamı Ali Sırmalı: ” 23 Nisan; egemenliğin millet iradesine geçtiği, Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği Türk tarihinde en önemli dönüm noktalarının başında gelmektedir. Bu kapsamda bu anlamlı günde bizleri, şehit ailelerini ve gazilerimizi TCG Bozcaada Gemisinde ağırlayan yetkililere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günde ulusumuzun kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, vatan için millet için, kutsal saydığımız değerler için canlarını feda eden şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu