GündemSiyasetTürkiye Gündemi

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: “Değişimin Garantörü Bu Ülkenin De Traktörüyüz”

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: “Değişimin Garantörü Bu Ülkenin De Traktörüyüz”

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Tarıma yönelik hedeflerine dikkat çektiği Bolu’da yaptığı konuşmada “Biz bu toprağın özü, ayrıca tarımın da sözüyüz!” dedi.

Sarıgül getiğimiz ay içinde Bolu İktidara Hazırlık Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Partililer tarafından coşkuyla karşılaşan Sarıgül, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşın sorunlarını dinledi. İktidara Hazırlık Merkezinde yaptığı basın toplantısında, ayrıca aşağıdaki konulara değindi.

Normalleşme Sürecinin Özlemi

“16 aydır kapalı olan tüm işletmeler, büyük ekonomik sıkıntı içerisindeler. Pandemi süresi içerisinde kısa çalışma ödeneği mutlaka devam etmeli çünkü destek paketleri, tüm yurttaşlarımız için büyük bir önem arz etmektedir. Bu desteklerle devletimizin ışığı ve de ayrıca esnafımızın ışığı sönmemelidir.”

Tarım Ve Tohum Türkiye’nin En Büyük Petrolüdür

“Türkiye’mizde petrol yok diyenlere en büyük yanıtımız; TDP iktidarında TARIM VE TOHUM Türkiye’nin en büyük petrolüdür. ATA tohumunu ziraat fakültelerinin kaynaklarını artırarak, milli çalışma yapmasını sağlayacak ve ayrıca ATA tohumuna yeniden kavuşacağız. Tarım gibi dev bir gücü kullanamayan ülkesini kalkındıramaz. TDP’nin milli ekonomisinin temeli TARIM’ dır. Topraksız çiftçi kalmayacak, tüm çiftçimize iş makinası desteği sağlayacağız. söz veriyoruz, ayrıca çiftçilerimize alım garantisini TDP iktidarında vereceğiz.” Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu