GündemSiyasetTürkiye Gündemi

TDP Genel Başkanı Sarıgül Balıkesir’de Konuştu “Başın Düşerse Dara Sarıgülü Ara”

TDP Genel Başkanı Sarıgül Balıkesir’de Konuştu “Başın Düşerse Dara Sarıgülü Ara”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Balıkesir’de partisinin Karesi ilçe başkanlığı binasının açılışına katıldı.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Balıkesir’de parti binasına girişte, ”Selam verip selamları almaya geldik. Bereketli sofraları kurmaya geldik. Büyüklerimizin duasını alamaya geldik. Reknli halaylarda coşmaya ve gönüllerde olmaya geldik” dedi.

Gücümüz Barış ve Sevgi

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sarıgül partide yaptığı açıklamada, “Türkiye Değişim Partisi kültürlerin  birbirine saygılı, hoşgörülü olmasını ve her kültürün özgür olmasının yolunu açacaktır” dedi. Uyum ve ahengin partisi Türkiye Değişim Partisidir diyen Sarıgül gücümüzü barış ve esenlikten alıyoruz dedi. Amaçlarının görüş ve düşüncesi ne olursa olsun tüm vatandaşlar olduğunu ve davet in kendilerinden katılımınsa vatandaşlardan olacağını söyledi.

Balıkesir’den Ankara’ya İlerliyoruz

Davamız şefkat gayemiz vatandaşımızın mutluluğu diyen Sarıgül milyonların partisi olma yolunda ilerlediklerini ifade etti. TDP’nin hiçbir ayrım yapmadan oluşan teşkilatlardan oluştuğunu belirtti. Emin adımlarla güçlenerek Balıkesir’den Ankara’ya ilerliyoruz dedi. Anadolu’nun her bucağı da fakirliğin dili işsizliğin kemiği yoktur. İstiyoruz ki her evde tencereler kaynasın. Her tencereye bakacağız. Teşkilat başkanlarına diyeceğim şu; “Evlere tencerelere bakın.”dedi.

Demokrasi Sofralarını Kuracağız

Değişimi herkesim için istediklerini söyleyen Sarıgül üretimi arttıran sanayici ve girişimcilerin önünü açmak istediklerini söyledi. Dili ve ırkı nedeniyle kenarda tutulan halkında yanında olacağız. Dertleri aktarma konusunda sizlerden ayrıca her konuyu aktarmanızı istiyorum. Ankara bizler demokrasi sofrası kurmaya gidiyoruz” dedi.Nursima Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu