GündemSiyasetTürkiye Gündemi

TDP İl Başkanı Akma “Vekillerin Söyleyemediğini Biz Söylüyoruz Onlar Adaylık Derdinde”

TDP İl Başkanı Akma “Vekillerin Söyleyemediğini Biz Söylüyoruz Onlar Adaylık Derdinde”

 

Türkiye Değişim Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma il başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Bigadiç Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Başkan Akma TDP’nin üye çalışmaları ile Balıkesir’de rüzgar estirdiğine işaret etti.

 

Tdddp

Başkan Akma “İlçelerde Çalışmalarımız Sürüyor”

TDP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma partisinin üyelik çalışmalarının etkili bir şekilde sürdüğünü söyledi. Beraberinde Karesi ve Altıeylül ilçe başkanları ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Akma üyelik çalışmalarının tüm ilçelerde devam ettiğini söyledi. Karesi’de Bin 20, Altıeylül’de Bin 10 üye ‘ye ulaştıklarını belirtti. Akma,“İlçelerde üye çalışmalarımız hız kazandı” dedi.

 

Adaylık Kaygısı İle Sorunları Dile Getiremiyorlar

TDP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma,  Türkiye Değişim Partisi olarak halkın sorunlarını Ankara’ya taşıdıklarının altını çizdi. Akma yaptığı açıklamada çarpıcı iddialarda da bulundu “Bu sorunları iktidar Milletvekilleri adaylık kaygısı ile dile getiremiyorlar. İlçelerinde olup biteni ve sorunları anlatmıyorlar” dedi. İlçelerdeki sorunları Ankara’ya taşıma işi de bize düştü. Konuşamıyor, anlatamıyorlar” dedi.

 

“Başkan Yardımcısı Kafa Çekmiş Emniyet Kapatmaya Gidiyor!”

Milletvekillerinin her biri adaylık derdine düşmüş diyen Başkan Akma düşünün benim ilçem Bigadiç. Bir Belediye Başkan Yardımcısı orada kafayı çekip, Emniyet kapatmaya kadar gidiyor. Soruyorum o kafayla bu cesareti kimden alıyor? Belediye Başkanı kendi ilçesine yatırım getiren firmaya “Sana ruhsat vermem” diyerek ilçesine yatırımı engelliyor. Ben soruyorum bu zulüm kendi partisine mi yoksa bu zulüm halka mı? dedi.

 

Altıeylül Köy Arazilerini Satıyor Ama Kimlere…!

Altıeylül Belediye Başkanı köylünün arazisini satmaktan gocunmuyor. Babalar gibi satarım diyor. Madem satacaksın oranın köylüsüne sat ama yapmıyor. İlçe ve mahalle halkının önemsenmediğini belirten Başkan Akma halka zulüm olarak değerlendirdiği olayları Değişim Partisi olarak önemsediklerini ve değişimin yaşanacağını söyledi.

 

TDP’nin Balıkesir’deki Üye Sayısı 6 Bin 75

Türkiye Değişim Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma “TDP olarak Balıkesir’de üye sayımızı 6 Bin 75’e ulaştırdık. Buradaki merkez ilçe başkanlarımız çalışmalarını gerçekleştirdi ancak diğer ilçelerimizde de bu çalışmalar yoğun bir çalışma içinde gerçekleşiyor. Balıkesir’in her ilçesindeyiz. İlçelerde yaşanan sorunlar bize getiriliyor ve biz Ankara’ya iletiyoruz. Buradan belirtirim ki iktidarın Milletvekillerinin ilçede yaşanan sorunları Ankara’ya taşıyamadığını ifade ediyorum ”dedi.

 

Başkan Akma  “Balıkesir’i Kandili Yapmayacağız”

Basın Yazmıyor diyerek Üniversitede FETÖ iddialarını da dile getiren Başkan Akma  Balıkesir’i FETÖ’nün kandili yapmayacağız” dedi. Başkan Akma Rektör Yardımcılığına getirilen isimler üzerinde de duran Başkan Akma, kimilerinin eşleri hastanede kavga çıkarıyor. Birileri bulundukları mevkileri eşleri için farklı amaçla da kullanabiliyor ve ahkam kesiyor diyerek bu davranışları yanlış bulduklarını ve Değişim rüzgarı ile TDP’nin bu sorunlarıda kökten çözeceğini belirtti.

Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu