GündemSiyasetTürkiye Gündemi

TDP İl Başkanı Mehmet Akma Çarpıcı Ve Dikkat Çeken Açıklamalar Yaptı Hangi Cemaatin Mensubusun Hasan Avcı?

TDP İl Başkanı Mehmet Akma Çarpıcı Ve Dikkat Çeken Açıklamalar Yaptı Hangi Cemaatin Mensubusun Hasan Avcı?

 

Türkiye Değişim Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Bugün düzenlenen toplantıda Akma TDP Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül halka ve basına önem veriyor diyerek Genel Başkan Sarıgül’ün Balıkesir’e ayrı bir önem verdiğinin altını çizdi. FETÖ hain terör örgütünün hala temizlenemediğini ve Balıkesir’in bu konuda FETÖ’nün kalbi olduğunu iddia etti.

 

BİZE RACON SÖKMEZ!

Mehmet Akma, “Madem para verdin beni tehdit ettiriyorsun çık açıkla! Neden açıklamıyorsun? Yok, hacı hoca, Ahmed, Mehmet, adı yok mu? Hangi cemaatten olduğunu ya açıkla ya ben açıklayayım. Şuanda Sadece şunu açıklayayım Hasan Avcu’nun mensubu olduğu cemaat ulu önder Mustafa kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu partiye düşman bir cemaat. Ve kendi mevcut olduğu partisine düşman bir cemaat. Çıkıp ta Balıkesir’de ahkam kesmeye kalkmasın! Balıkesir cemaatler şehri değil ! Racon işleri bize sökmez! Burası kuvvayi milliye şehri!”dedi.

Akma “Dikkat Edin Bugünden Söylüyorum Balıkesir Hala Fetö’nün Kalbi!”

Mehmet Akma konuşmasında ayrıca dikkat çeken iddilarda bulundu.Akma, “Balıkesir’de geçtiğimiz günlerde bir belediye başkanı çıktı ve ahkâm kesti. Burada ahkâm kesecek birisi varsa oda biziz! Kalkıp 15 Temmuzda burada meydanlarda çat çut konuşmanın anlamı yok! Biz 15 Temmuz yaşanmadan öncede Balıkesir fetö’nun kalbidir demiştik.Bugün birkez daha diyorum ki ;Balıkesir hala feto’nun kalbi. Hala da cemaatler yarışıyor sayın Hasan Avcı, burada çemkirmenin hiçbir anlamı yok! Sen hangi cemaatin mensubusun?”şeklinde konuştu.

 

Dsc 0438

 

Akma “Balıkesir Balıkesirlilerle Yönetilmiyor.”

TDB Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma yaptığı konuşmada “ Balıkesir Kuvayi Milliye şehri. Coğrafyamız İstanbul’dan büyük. Balıkesir’de hayvancılık ve tarım Türkiye’nin göz bebeği konumunda. Ancak Ne yazık ki Balıkesir beklediğimiz gibi yönetilmiyor. Balıkesir’de her şey ithal olmuş. Bir liste çıkardım. İl Kültür Müdürü, Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü, Aile Sosyal İl Müdürlüğü, Orman Müdürü, Meteoroloji Müdürü, Balıkesirli değil ”dedi.

Akma “Balıkesir’in 9 Milletvekili Var Ancak Atamaları Şırnak Milletvekili Yapıyor”

Balıkesir’de uçak inmeyen havalimanı var. Bu konuya dikkat çekmek istiyorum. Balıkesir’in 9 milletvekili var. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi  ve ilçe belediyeleri olmak üzere Balıkesir il havalimanına bir Balıkesirli atayamıyorlar. Demek ki Balıkesir’de bu kapasiteye sahip bir adam bulamadılar. O yüzden Şırnak Milletvekili atıyor. Balıkesir’i Balıkesirli yönetmiyor her şey ithal hale gelmiştir ”dedi.

 

“KÖYLÜYE ZAM KENDİLERİNE VİLLA…”

 

Akma konuşmasında ayrıca, “Köylerin malları teker teker satılıyor benim köylümün su parasına zam yapacaksın hizmet diyeceksin ne yaptınız söyleyin Balıkesir’in topraklarını satmaktan başka ne yaptınız. Balıkesir’in toprağını satan bir belediye başkanı hizmet yaptım diyebilir mi Allah aşkına. Ama doğru hizmet de ediyorlar simdi herkes villa sahibi oldu. Oy veren seçmen ise fakirleşti bunlar zenginleşti ”ifadelerine yer verdi.

MAFYACILIK OYNAMAYIN!

Akma, “Bizim olduğumuz bu şehirde kimse mafyacılık oynamayacak. Konuşanı tehdit edeceksin yok öyle şey! Sonra mematicilik oynacaksın! Balıkesir’de 540 tane müteahit var? Bunların kaç tanesi Balıkesirli? siz ne milli ne de milliyetçisiniz. Milliyetçi olan insan bunu yapmaz. Sevgili basın mensupları normalde toplantımızın konusu tarım çifti vb. şeyler idi ancak bir belediye başkanının çıkıp bize çemkirmesi bizi çileden çıkardı. Burada başka siyasi, parti yok mu meydan bitek bunlara mı kaldı. Köylünün malını satıp kendi villanın yollarını değil halkın evinin yolunu düzeltsinler” Ayrıca Tatlıpınar köyü yolu 10 metre ilerlemedi . Ne imiş ? Bütçe yokmuş. Peki bu bütçe, kendi evlerinin önü olunca nasıl oluyor da millete gelince bütçe olmuyor?

TEHDİTLERLE YILMAYACAĞIZ!

“Balıkesir’de bir daha bunlara meydanı bırakmayacağız. Bir daha tehdit etsinler yine yılmayacağız .3 yıldan beri sustuk ama artık çığırından çıktılar. Ne tarımda ne hayvancılıkta… Başkanlar koç dağıtıyor sonuçlar nerde? Burada biz köyümün camisine 300 metre taş istedik. Caminin önüne 300 metre taş gönderemeyen belediye başkanı istifasını istesin. Nasıl seçim kazandıklarını da iyi biliyoruz onlar bir daha seçimi bu şehirde kazamayacaklar!” HABER:SEMRA AMAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu