GündemSiyaset

TDP Karesi İlçe Başkanı Akman Oldu

TDP Karesi İlçe Başkanı Akman Oldu

Türkiye Değişim Partisi il binasında bir basın toplantısı düzenledi. TDP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma, Karesi İlçe Başkanlığına Erkan Akman’nın getirildiğini duyurdu. Karesi İlçe Başkanı Akma gençlere önem vereceğini ve çok çalışacakların söyledi.

İl Başkanlığına Akma Yerine Akman Gelecek

Balıkesir TDP il başkanı Mehmet Akma bugünden dile getiriyorum ki geleceğin il başkanı da Erkan Akmandır ileriki günlerde il başkanlığını kongreden sonra devredebilirim dedi. Ankara’da genel başkan yardımcısı ve teşkilatlardan sorumlu olarak görev alabileceğini açıkladı. İl kongresinde Belediye Başkanları adaylarını da açıklayacaklarını söyleyen Akman halkımız seçim öncesinden adaylarımızı tanısınlar istiyoruz dedi.

Sarıgül “TDP’nin bir basın yayın organı olmayacak”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile telefon bağlantısı aracılığı ile görüştü. Görüntülü arama ile düşüncelerini aktaran Sarıgül, Mahalli basına da önem verdiklerini söyledi. Sarıgül “genel basın herşeyi yazamaz ancak, mahalli basın lokal herşeyi yazabilir” dedi. Mahalli Basın için yapılması gereken çalışmaların Türkiye Değişim Partisi tarafından yapılacağını söyledi. TDP ‘nin hiçbir basın yayın organı olmayacak diyen Sarıgül ,siyasi bir partinin basın yayın sahibi olmasını doğru bulmuyoruz. Özgür basın olmasını istiyoruz” dedi. Nursima Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu