GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

TDP Teşkilat Başkanı Mutlu; “NATO ve ABD Oyununa Dikkat!”

TDP Teşkilat Başkanı Mutlu; “NATO ve ABD Oyununa Dikkat!”

 

Türkiye Değişim Partisi Marmara Bölge Toplantısını gerçekleştirdi. Türkiye Değişim Partisi Genel sekreter ve Teşkilat Başkanı Teoman Mutlu, çarpıcı açıklamalar yaptı. Ayrıca, hem Türkiye hem de Yunanistan kamuoyunda ses getiren, bayrak açma nedenlerini anlattı. TDP Genel Başkanı Mustafa Satıgül’ün, Atina’da meclis önünde yapılan basın toplantısına dair bilgi paylaştı.

 

Teşkilat Ziyaretlerinin Gündemi NATO Ve Amerika’nın Oyunları

Türkiye Değişim Partisi Genel sekreter ve Teşkilat Başkanı Teoman Mutlu’nun katıldığı toplantının ilk durağı Pazar günü sabah saatlerinde Bursa olurken, ikinci durak öğleden sonra saat 15.00’te Balıkesir oldu. Mutlu, Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma ile birlikte partililer ile bir araya geldi. Ardından da İl Başkanı Mehmet Akma ile birlikte basın mensuplarına açıklama yaptı. Mutlu’nun gündeminde NATO ve ABD vardı.

 

Atina’da Meclis Önünde Türk Bayrağı Açıldı

Teşkilat Başkanı Teoman Mutlu, “Yunanistan NATO Ve Amerika’nın oyununa gelerek, orantısız bir şekilde Yunan Adaları ve Yunanistan da silahlanıyordu. Bizler Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ile yapılan açıklamada barışın nasıl sağlanması gerektiğini, Türkiye’nin dost ülke olduğunu ve komşu ülke olarak Yunanistan’ın değerlerini savunan kardeşlik yapısında olduğunu belirten bir açıklama yaptık. Burada Atina’da meclis önünde Türk Bayrağını açtık. Türk ve Yunan basını detaylarıyla bu açıklamamızı vermiş oldu. Bu yaptığımız açıklamada, “ Yunan ve Türk Halkı kardeştir. Yunanistan Amerika ve NATO’nun oyununa gelmemesi gerektiğini belirttik. NATO ve Amerika’nın Oyununa Gelen Ukrayna’nın hangi durumda olduğu ve şuan ne pozisyon olduğunu anlatıp halkların kardeş olduğunu dile getirdik.” Şeklinde konuştu.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu