GündemEğitim

Teknokent Genel Müdürü Balcı Görevden Ayrıldı

Teknokent Genel Müdürü Balcı Görevden Ayrıldı

Balıkesir Teknokent Genel Müdürü Murat Erhan Balcı, Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Vekaleti görevi ile eş zamanlı yürüttüğü Teknokent Genel Müdürlüğü pozisyonundan istifa ettiğini açıkladı.

Görevden Ayrılmak İstediğini Açıkladı

Balıkesir Teknokent Genel Müdürü Murat Erhan Balcı, Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Vekaleti görevi ile eş zamanlı yürüttüğü Teknokent Genel Müdürlüğü pozisyonundan istifa ettiğini açıkladı. Konuyla ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Balcı açıklamasında şöyle kaydetti:

Rektör Kuş ve Yönetim Kuruluna Teşekkür Edildi

“Mühendislik Fakültesi Dekanlığına Vekaleten görevlendirilmem sonrasında, adanmışlık ve yüksek efor gerektiren iki görev arasında bir tercih yaparak, Balıkesir Teknokent Genel Müdürlüğü görevimden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Teveccüh ve güvenleriyle Mart 2019’da Genel Müdürlük görevini tarafıma tevdi eden ve destekleriyle hep yanımda olan, Balıkesir Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. İlter Kuş’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum.

 “Teknokent’e azami desteği vereceğim “

Balıkesir Teknokent’in faaliyete geçtikten sonra kısa süre içerisinde, kurumsal bir kimlik kazanmasında ve yüksek bir ivmelenmeyle 20 firma yüzde 40 doluluk seviyelerine ulaşmasında gösterdikleri emek ve gayretleri sebebiyle Teknokent çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Müdür görevi tevdi edilen Burcu Aydemir hocamın, mühendis ve akademisyen yönlerinin yanı sıra sahada sarf ettiği enerji ve çabayla, Balıkesir Teknokent’i en iyi şekilde temsil edeceğine ve daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum.  Son olarak, Kurucu Genel Müdürü olmam dolayısıyla, gönülden bağlı olduğum Balıkesir Teknokent’in gelişimine bundan sonra da azami desteği vereceğimi belirtmek isterim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu