TeknolojiEğitimİlçe Haberleri

Teknoloji ve Sosyal Medya Bilinci Balıkesir’de Oluşturuluyor

Balıkesir Veli Akademisi, "Sosyal Medya, Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Dijital Bağımlılık" Seminerine Ev Sahipliği Yapıyor

Teknoloji ve Sosyal Medya Bilinci Balıkesir’de Oluşturuluyor

Balıkesir Veli Akademisi teknoloji ve dijital bağımlılık konularında farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir seminere ev sahipliği yapacak. Psikolojik Danışman Merve Uzun Alkaç tarafından yönetilecek olan seminerde, sosyal medya kullanımı, bilinçli teknoloji kullanımı ve dijital bağımlılık gibi konular ele alınacak.

Teknoloji Ve Sosyal Medya Bilinci Balıkesir'De Oluşturuluyor
Teknoloji Ve Sosyal Medya Bilinci Balıkesir’De Oluşturuluyor

25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 13.00’te Bandırma Kemal Pireci Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan etkinliğin çevrim içi açılışını Balıkesir Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu yapacak. Seminer, katılımcılara teknoloji ve sosyal medya konularında önemli bilgiler sunmayı amaçlayarak, sağlıklı bir dijital yaşamı teşvik etmeyi hedefliyor.

Etkinlik kapsamında, teknolojinin doğru kullanımı, dijital bağımlılıkla mücadele, sosyal medya etkileşimi ve aileler için öneriler gibi konular üzerinde derinlemesine tartışmalar gerçekleştirilecek. Bu seminer, katılımcılara günlük hayatta teknolojiyi bilinçli ve sorumlu bir şekilde kullanma konusunda rehberlik etmeyi amaçlıyor.

Seminer Detayları

Tarih: 25 Nisan 2024

Saat: 13.00

Yer: Bandırma Kemal Pireci Ortaokulu Konferans Salonu

 

Haber: Bülten

14. Uluslararası Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu