Balıkesir Teknokent firması ILTAWEB Dubai'de ofis açtı
TakipAI projesiyle küresel pazara giren şirket yazılım sektöründe büyüyor

Balıkesir Teknokent'ten yapılan açıklamaya göre, teknokent firması ILTAWEB, geliştirdiği TakipAI projesi ile dünya pazarına açılıyor ve Dubai ofisiyle küresel pazarda adım atıyor.
ILTAWEB'in Temmuz 2025'te ilk ürünü Akıllı Bağlantı ile büyük ilgi gördüğü belirtildi. Şirketin şimdi Dubai ofisiyle uluslararası pazarlarda güçlü bir konuma geldiği aktarıldı.
TEKNOKENT'TEN DESTEK AÇIKLAMASI
Balıkesir Teknokent'in açıklamasında, uluslararası pazarlarda büyüme yolunda ilerleyen firmalara büyük önem atfettikleri ifade edildi. Bu yönde gelişme gösteren girişimlerin her aşamada desteklenerek başarılarını daha ileriye taşımaları için yanlarında olunacağı belirtildi.
YAZILIM SEKTÖRÜNDE BÜYÜME
Teknokent açıklamasına göre ILTAWEB, yazılım sektöründe geliştirdiği TakipAI projesi ile dikkat çekiyor. Firmanın küresel pazarda büyüme stratejisinin Dubai ofisi açılmasıyla hız kazandığı aktarıldı.