GündemKöşe Yazıları

Tellioğlu ve Karesi..

Partilerin Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli olurken gözler ilçe belediyelerine çevrildi. CHP bazı ilçelerde belediye başkan adaylarını açıkladı.

Partilerin özellikle merkez ilçeleri olan Karesi ve Altıeylül adayları merakla bekleniyor. CHP bunda da hızlı davranarak Karesi başkan adayını duyurdu. Balıkesir’in tanınmış işadamlarından olan, sanatsal çalışmalarıyla adını duyuran ve yine bir dönem Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) Başkanlığı yapan Levent Tellioğlu.

Tellioğlu, Balıkesir’in tanınan isimlerinden biri. Balıkesir onu sanatsal yönünden çok işadamı yönüyle tanıyor. Kendisi Balıkesir Musiki Derneği Başkanı. Balıkesir köylüsü, çiftçisine de uzak bir isim değil Tellioğlu. Balıkesir’de nereye gitseniz bilinen aile isimlerindendir Tellioğlu. Tellioğlu’nun rakibi henüz belli değil. AK Parti ile yarışacak CHP, Karesi’de. CHP bu sefer güçlü bir isimle ve toplumda yeri olan birisiyle yola çıkıyor. Tellioğlu ile Karesi’de şansını arttırdı diyebiliriz CHP için. Tabi AK Parti’nin adayının kim olacağı da önemli.

CHP bu seçimlerde eski aday belirleme hatalarına düşmeyecek gibi duruyor. Büyükşehir’de de güçlü bir isimle çıktı vatandaşın karşısına. Ahmet Akın gibi yıllardır ili karış karış gezen birisi. Tabi Akın’ın rakibi de küçümsenecek bir isim değil. Yücel Yılmaz var karşısında. Yılmaz’da renkli bir kişilik, güçlü bir isim.

Balıkesir siyasetini renkli günler bekliyor önümüzde. Partiler renkli adaylarla çıkıyor seçmen karşısına. Tabi seçmen sadece adayların güler yüzüne değil, plan ve projeleri ile vaatlerine de bakacak. Artık eski partici seçmen yok ülkemizde. Seçmen daha ince eleyip sık dokuyor. Genel siyasetinde seçim sonuçlarında önemli bir etkisi olacağını düşünüyorum. Özellikle ekonomi.

Tellioğlu’na adaylığı hayırlı olsun.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu