Gündemİlçe Haberleri

TEMA VAKFI İLÇE SORUMLULARI ARIYOR

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Balıkesir’in Altıeylül, Bigadiç, Havran ve Gömeç ilçelerinde gönüllü temsilci arıyor.

1992 yılından bu yana erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırmak üzere çalışmalarını sürdüren TEMA Vakfı’ndan yapılan açıklamada, gönüllü ilçe sorumlusu olmak isteyen adayların 30 Eylül’e dek başvurularını özgeçmişleri ile birlikte vakfa ulaştırması istendi.
Duyuru şöyle:
Balıkesir’in Altıeylül, Bigadiç, Havran ve Gömeç ilçelerinde;
* TEMA Vakfı’nın ufuk ve hedeflerini benimsemiş,
* Tercihen 30 yaşından büyük,
* Aktif sorumlu yurttaş olarak, çevre sorunlarının çözümünde rol almak isteyen,
* Gönüllü olarak TEMA Vakfı’nın ilgili ilçelerdeki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfı’nı temsil edebilecek,
* Okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve ilgili ilçelerde yürütülecek olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek,
* Çalışmalara zaman ayırabilecek, gönüllülerle birlikte ve ‘gönüllü olarak’ çalışmaktan keyif alan, TEMA Vakfı’nın değerleri doğrultusunda başta topraklar olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelesinde vakfa gönüllü olarak destek verebilecek İlçe Sorumluları arıyoruz.
İlgilenen gönüllü adaylarının fotoğraflı özgeçmişlerini 30 Eylül 2019 tarihine kadar gonullu@tema.org.tr adresine göndermesini rica ederiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu