Gündem

TEMAD YENİ BİNASINA KAVUŞTU

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Balıkesir İl Başkanlığı koordinesinde bölge toplantısı ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen’in katılımıyla hizmet binası açılışı gerçekleşti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Balıkesir Şubesi’nin yeni hizmet binası TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen’in de katıldığı görkemli bir açılışla kapılarını açtı. TEMAD Balıkesir Şubesi, TEMAD İl Başkanı Salim Özdem öncülüğünde Garnizon Şehitliği ziyaretinin ardından Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretlerin ardından TEMAD’ın 13 şubesinin katıldığı Bölge Toplantısı Salih Tozan Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Balıkesir İl Başkanlığı’nın Bahçelievler Mahallesi Sanat Okulu Caddesi üzerinde yapılan binalarının açılışı Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay’ın da katılımıyla gerçekleşti.

ÖZDEM “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PEKİŞTİ”

TEMAD Balıkesir Şubesinin hizmet binasını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen TEMAD Balıkesir Şube Başkanı Salim Özdem, “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Balıkesir İl Başkanlığı olarak yeni binamızı hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Ankara’dan geldiler. Sabahın erken saatlerinde şehitliği ziyaret ettik. Sırasıyla Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Okul Komutanlığı ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.  TEMAD’ın on üç şubesiyle birlikte Balıkesir’de toplantımızı gerçekleştirdik. Amacımız burada birlik ve beraberliğimizi, sorunlarımızı dile getirmek. Katılan bütün TEMAD şubelerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DÜRGEN “TÜRK MİLLETİ’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ”

TEMAD Balıkesir İl Başkanlığını başarılı çalışmaları adına kutlayan ve yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını dileyen Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen, “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğimizin en mutlu günü.  Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Türkiye genelinde 96 şubesi olan ve Türkiye genelinde teşkilatlanmasını tamamlamış, yaklaşık 35 senedir Türk Milleti’ne hizmet veren bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Mesleki Kuruluş olması nedeniyle Türk Milleti’nin bağrından çıkmış. Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisinde önemli bir yeri olan mesleki bir kuruluştur. Görevi ise şu ana kadar yapmış olduğu faaliyetlerle Türk Milletinde birleştirici, birlik ve beraberlik içerisinde memleketimizin varlığı için pek çok şehit ve gazisi bulunan ülkemizde şehit ailelerinin, gazilerin yanında olan bir sivil toplum kuruluşudur. Bugüne kadar yapmış olduğumuz faaliyetlerde 96 şubemizin tamamında Şehit ve Gazi Komisyonu kurmuş ve devletimizin, milletimizin her zamanda olmuşuzdur.  Sayın Valimiz ve devlet yetkililerimizin de açılışımızda bulunması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Yeni binamızın TEMAD Balıkesir Şubemize hayırlı uğurlu olmasını dinliyoruz” şeklinde konuştu. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu