Gündem

TEMAD’TAN AŞURE HAYRI

TEMAD Balıkesir İl Başkanlığı tarafından hazırlanan ve geleneksel hale getirilen 1000 kişilik Aşure hayrı Ali Hikmet Paşa meydanında vatandaşlara dağıtıldı.

Muharrem Ayı nedeniyle yüzlerce yıldır süren aşure yapıp dağıtma geleneğine Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ( TEMAD ) Balıkesir İl Başkanlığı tarafından da yerine getirildi. Aşure etkinliği ile vatandaşlarla buluşan TEMAD Balıkesir il Başkanı yönetim ve üyeleri vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure etkinliğine Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Hulusi Karakuz , Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Haydar Filiz ve 7’den 70’e çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

ÖZDEM “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

TEMAD Balıkesir il Başkanı Salim Özdem“ Üyelerimizin katkısı ile aşure etkinliği düzenliyoruz. Faaliyetlerimizi zaman zaman gerçekleştiriyoruz. Beraberce güzellikleri ve etkinliklerimizi yaparak yaşatmaktan dolayı mutluyuz. Cenabı Allah hayrımızı kabul etsin Türk milletinin birlik ve beraberliğini daim etsin , Aşure Günümüz Kutlu Olsun “ dedi. Üyelerden Bahadır Cörüt “ Derneğimizin faaliyetleri bizi de mutlu ediyor. Birlikten kuvvet doğar üyeleri ile birlikte derneğimizde bu etkinlikleri gerçekleştirecek ve birlik içinde beraberliği sağlayarak halkla birlikte buluşmasına vesile olacak diye düşünüyorum “ ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu