GündemDünyadan Haberler

TEMAD’TAN MÜZİK ŞÖLENİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)Balıkesir Şubesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Şef Hakan Altıntaş yönetiminde Salih Tozan Kültür Merkezinde konser düzenlendi.

Dsc 0088
Salih Tozan Kültür Merkezinde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Balıkesir Şubesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından eşsiz bir konser düzenlendi. Çok sayıda misafirin katıldığı konserde TEMAD Balıkesir Şube Başkanı Salim Özdem açılış konuşması yaptı.

Dsc 0079
“KONSERLERİMİZ YENİ YILDA DA SÜRECEK”

2020 Yılında da konserlerine devam edeceklerini söyleyen TEMAD Balıkesir Şube Başkanı Salim Özdem, “Azim ve büyük bir çalışmayla başta koro şefimiz Hakan Altıntaş olmak üzere koromuza, saz ekibimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzde 2020 yılı Ocak ayından itibaren çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalar içinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerimiz için bir konser düşünüyoruz. Bu konseri de inşallah Avlu’da yapacağız. Çünkü artık Salih Tozan Kültür Merkezine sığmıyoruz. Ayrıca iki ilçemizde de konserimiz olacak. Tüm müzikseverleri bekliyoruz. Bizi bu güzel konserimizde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu