TES-İŞ Balıkesir Şube Yönetimi Toplandı

TES-İŞ Balıkesir Şube Yönetimi Toplandı
Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Balıkesir Şubesi, Nisan ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Balıkesir Şube Başkanı İsmail Ulutaş’ın başkanlığında yapılan toplantıda, UEDAŞ/ULUĞ ve kamu toplu sözleşme süreçleri ele alındı. Yönetim kurulu üyeleri, mevcut durumu değerlendirerek görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda, işçilerin hakları ve toplu sözleşme sürecindeki gelişmeler masaya yatırılırken, sendikal çalışmaların geleceği hakkında da fikirler paylaşıldı. TES-İŞ Balıkesir Şubesi’nin işçilerin haklarını koruma ve geliştirme adına yürüttüğü çalışmaların önemi vurgulandı.
Başkan İsmail Ulutaş, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, sendika olarak işçilerin haklarını en iyi şekilde savunmaya devam edeceklerini belirtti.
Haber merkezi