Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Tevazu İşte Burada

Tevazu İşte Burada

 

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın eşi Yaşiye Yavaş’ın evinde hazırladığı iftar yemekleri, gönülleri doyuruyor. Sefer tasına koyduğu yemekleri şehit aileleri ve kimsesizlere ulaştıran Yavaş, onlarla birlikte aynı sofrada birlikteliğin gönül sofrasını kuruyor.

 

Evinde Hazırladığı Yemeklerle Gönül Sofrası Kuruyor

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, çat kapı ziyaretlerini eşi Yaşiye Yavaş ile birlikte yapıyor. Ancak bu iftar ziyaretlerini, Eşi Yaşiye Hanımın bizzat evinde hazırladığı yemekleri, sefer tasında taşıyarak gerçekleştiriyor. Ayrıca, ellerini öpüp birlikte iftar yaparak sohbet ediyor. Yaşiye Yavaş’ın kimsesizlere ve şehit ailelerine gösterdiği samimi ve gönülden tevazu,  hane sahipleri tarafından özellikle gönülden takdirle karşılanıyor.

Tevazu Iste Burada 04

Ailelere Ulaştırılan Yardımlar Memnun Ediyor

Sındırgı’da Ramazan ayı farklı bir atmosferde yaşanıyor. Belediye’de her gün 400’den fazla kişinin evine sıcak yemek ulaştırılıyor. Geleneksel Ramazan eğlenceleri, sosyal yardımlar etkin bir şekilde sürdürülürken, ekipler Ramazan ayının ruhuna uygun hizmetleri, vatandaşa yansıtmanın gayretini gösteriyor.

Haber:  Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu