GündemSpor

TFF 1.LİGDE LİDER BALIKESİR

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig’in 7. haftasında Balıkesirspor, Boluspor’u 3-2 mağlup ederek ligde liderliğe yükseldi. Kırmızı beyazlılar, ligde liderliğini sürdürmek istiyor.

Sezon başında takımı Ali Tandoğan’a emanet edilen Balıkesirspor hızlı yükselişini sürdürüyor. 1. Lig’in 7. Haftasında Boluspor’u 3-2 yenen Balıkesirspor, averajla zirveye kuruldu. Taraftarı önünde, güçlü rakibini konuk eden Balkes’e Mrsic, Glumac ve Malle’nin golleri galibiyeti getirdi. Boluspor’a Hakan Arslan ve Mustafa Durak’ın golleri yetmedi. Giray Bulak’ın yerine gelen Osman Özköylü ile 3 maçta da kazanamayan, geride kalan 7 haftada galibiyeti bulunmayan Bolu milli araya moralsiz girerken Balıkesir, zaferin sevincini taraftarıyla doyasıya yaşadı.

“ÖNEMLİ OLAN BU AVANTAJI KORUMAK”

Maçı değerlendiren Balıkesirspor teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, “Lig de pozisyon değişti, şimdi bundan sonra artık daha yukarıları düşünmek mecburiyetindeyiz” dedi. Tüm futbolcuları kutladığını söyleyen Göksu, “Mağlubiyetten galibiyete geçmek kolay bir şey değil. Bunu da başardılar, galiba averajla lider olmuşuz, tabi ki lider olmak güzel bir şey ama önemli olan orada kalmak” diye konuştu. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu