THY Uçağında Sarhoş Yolcu Krizi, Yönetim Kurulu Üyesi Kelepçelendi
Dubai-İstanbul seferinde taşkınlık yapan yolcu kelepçelenerek etkisiz hale getirildi

THY Uçağında Sarhoş Yolcu Krizi, Yönetim Kurulu Üyesi Kelepçelendi
Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Özcan, olay sonrası görevinden azledildi
THY Uçağında Olay Çıkaran Yolcu Kelepçelendi
Türk Hava Yolları’nın Dubai-İstanbul seferinde business class’ta oturan Abdülkadir Özcan isimli yolcu, aşırı alkol alarak sarhoş oldu. Diğer yolcuları rahatsız etmeye başlayan Özcan’a, kabin ekibi daha fazla alkol servis etmeme kararı aldı. Ancak Özcan, rahatsızlık vermeye devam edince yanındaki yolcu yer değiştirmek istedi.

Tehditler Savurdu, Kelepçelendi
Bu duruma sinirlenen Özcan, uçakta olay çıkararak hem yer değiştirmek isteyen yolcuyu hem de kabin ekibini tehdit etti. Kontrol edilemeyen Özcan, kabin ekibi tarafından kelepçelenerek İstanbul’a iniş yapılana kadar etkisiz hale getirildi. Uçak indikten sonra yolcu, havalimanı polisine teslim edildi. Olay anları, uçaktaki diğer yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.
“Türkiye’yi Satın Alırım” Tehdidi ve Sonrası
Görüntülerde Özcan’ın, başka bir yolcuya, “Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben milyar dolarlık adamım, Türkiye’yi satın alırım. Gel buraya, sen kimsin?” diyerek tehditler savurduğu duyuldu. Özcan’ın lastik şirketi Petlas’ın yönetim kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından şirket, Abdülkadir Özcan’ın yönetim kurulu üyeliğinden azledildiğini açıkladı.
THY: Yolcu Kara Listeye Alındı
Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından olaya dair açıklamada bulundu. Üstün, “Dubai-İstanbul seferimizde alkolün etkisiyle taşkınlık çıkaran bir yolcu, kabin ekibimize ve diğer yolcularımıza sözlü saldırıda bulunmuş, bu nedenle kelepçelenerek etkisiz hale getirilmiştir. Uçuş sonunda yolcu kolluk kuvvetlerine teslim edilerek kara listeye alınmıştır” ifadelerini kullandı.
Edremit’in Eski Belediye Başkanı Tuncay Kılıç Vefat Etti
Bülten