GündemEkonomi

TİCARET ODASI’NDA İLK MECLİS TOPLANTISI

Yeni dönem ilk Meclis Toplantısı Balıkesir Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Okan Telaşeli ; “Bugün aramızda Yönetim Kurulu Başkanlarından Fahri Ermişler ve Meclis Başkanlarından Mustafa Kerem Kırımlı var. Bugün Meclisimizin ilk günü ve ilk toplantımızı hep beraber yapmak istedik. Sağ olsunlar bizleri kırmayarak toplantımıza iştirak ettiler. 2 Nisan seçimlerinden sonra Rahmi Başkanım net ve açık bir mesaj vermiştir. Demiştir ki bu seçimin kaybedeni yok. Sadece kazananı var ve kazananı Balıkesir. Kazananı Balıkesir olan bir seçimde de eskisi yenisi olmaz. Herkes elinden geldiğince ve gücü yettiğince, Odamız için Balıkesir için mutlaka elini taşın altına koyacak ve çalışacaktır. Fahri Başkanın seçimden önceki açıklamalarını biliyoruz, bundan sonra hizmet etmeye devam edeceğim demişti. Ben hizmet noktasında başkanımızın her zaman destek olacağına inanıyorum. Birlik ve beraberliğimizin en üst düzeyde olmasını diliyorum.” dedi.

BALIKESİR’E ÖRNEK BİR SEÇİM OLDU
Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Kula; “2 Nisan seçimleri demokratik ve güzel bir seçim oldu. Balıkesir’e örnek bir seçim oldu. Fahri Başkanımız, Kerem Başkanımız yine hep beraberiz. Geçmiş dönemde yaptıklarınız için teşekkür ediyorum. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu düşünüyorum. Her yeni başkan bu bayrağı ileri götürmüştür Balıkesir’de. İnşallah bizler de sizlerden aldığımız bu bayrağı daha iyi yerlere getiririz. Bunun için mücadele edeceğiz.” dedi.
Toplantıda söz alan Fahri Ermişler; “Öncelikle iki Başkanımıza da bu nazik davet için de teşekkür ediyorum. Söylediğiniz gibi demokratik ve güzel bir seçim geçirdik. Ve yeni Meclisimiz göreve başladı. Seçimden önce söylediğim gibi 7/24, Balıkesir için, Balıkesir ekonomisi için, Ticaret Odası için, Meclis ve Yönetim çalışmalarına katkı sağlayabilmek için her zaman hazır olduğumu ifade etmek isterim. Bu meclisin ve yönetimin bizim yaptığımız çalışmalardan çok daha iyilerini yapacağından en ufak bir şüphem yok. Biz de Balıkesir’deki iş dünyası temsilcileri olarak destek vereceğiz.” dedi.
Mustafa Kerem Kırımlı; “Bu nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde başarılar diliyorum biz her zaman yanınızdayız. İhtiyaç olduğunda yanınızda olmak bizleri mutlu eder.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu