GündemÇocukça

TİK TAK SAATLER …

Sevgili çocuklar bugünkü ‘Çocukça’ sayfamızda İpek Yuvam Anaokulu’nun birbirinden tatlı öğrencileri yer alıyor. Kendi hayal güçlerini kullanarak eğlenceli saatler yapan miniklerin, bu yaratıcı aktivitelerine tanıklık etmek ister misiniz?

Okul öncesi eğitimde yapılan her aktivite çocukların yaratıcılıklarını arttırdığı gibi, gelişimlerinde de önemli bir rol oynuyor. Birbirinden güzel çalışmalar yapan öğrenciler bu benzersiz eserlerini nasıl yaptıklarını anlattılar. Saatleri öğrenen miniklerin yaptıkları eğlenceli saat etkinliğinde ailelerin de desteği elbette oldu. Şimdi biz de İpek Yuvam Anaokulu’nun eğlenceli miniklerine kulak verelim…

Irmak Derin: Ben evde çok güzel bir saat yaptım. Annem ve babamın yardımlarıyla hayvanlar aleminden oluşan eğlenceli bir saatim oldu. Okulumuzda saatleri nasıl söylememiz gerektiğini ve saatleri öğrenmenin neden önemli olduğunu öğrendik. Ben de saatleri öğrendiğim için çok mutluyum. Birisi bana saati sorduğunda rahatlıkla cevap verebileceğim.

Doruk Ege Kahraman: Saatleri öğrenmek çok zevkliymiş. Saatleri bilince her yere zamanında yetişiriz. Ailemiz bize saati sorduklarında onlara zorlanmadan cevap verebiliriz. Bu çok güzel bir duygu. Ben saatleri öğrendiğim için çok mutluyum. Ayrıca evde ailemle birlikte kendi saatimi yaptım. Bu saati yapmak da çok keyifliydi. Çok eğlendim.

Sarp Emir Bodur: Okulda çok güzel şeyler öğreniyoruz. Öğretmenimiz bize saatleri de öğretti. Akrep ve yelkovanın ne işe yaradığını öğrendik. Çok eğlenceli ve güzel bir dersti. Evde ailemizle birlikte saat yaptık. Kartonun üzerine sayıları ve akrep ile yelkovanı yapıştırdık. Ben bu etkinliği yaparken de çok eğlendim.

Yağız Karagöz: Okulumuzda saatleri öğrendik. Biri bize saati sorduğunda nasıl cevap verebileceğimizi öğrendik. Daha sonra evde kendi saatlerimizi yaptık. Sayıları tek tek yapıştırıp akrep ve yelkovanı da saatimize ekledik. Çok güzel ve eğlenceli bir aktivite oldu.

Kerem Yaşar: Ben saatlerin nasıl söylendiğini hep merak ediyordum. Ama öğretmenimiz bize saatlerle ilgili herşeyi öğretti. O yüzden de çok mutlu oldum. Aslında saatleri söylemek çok kolaymış. Ben de bu yüzden çok mutluyum. Kendi saatimi de ailemle birlikte yapmış oldum.

Zümra Göçmen: Biz okulumuzda saatleri öğrendik. Öğretmenimiz bize saatleri sormayı ve saatleri nasıl söyleyeceğimizi öğretti. Ayrıca evde kendi saatlerimizi yaptık. Çok eğlenceli bir aktiviteydi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu