GündemTürkiye Gündemi

Tıp Fakültesinin İlk Doktorları Göreve Başladı

Tıp Fakültesinin İlk Doktorları Göreve Başladı

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi arası gerçekleşen doktorlarla afiliasyon protokolü imzaladılar.

Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi konferans salonunda, Başhekim Uzm. Dr. Muzaffer Şenveli hastane diğer idarecileri ve ayrıca Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nurettin Cengiz’in katılımı ile Dahili ve Cerrahi Tıp Anabilim dallarında görev yapacak olan öğretim üyeleri ile tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

17 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi ile işbirliği ve ortak kullanımını içeren afiliasyon protokolünün imzalanmasıyla birlikte, ayrıca Dahili ve Cerrahi Tıp Anabilim dallarında görev yapacak olan öğretim üyelerimiz; “Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim dalında Prof.Dr.Hayrettin Tekümit ve ayrıca Dr.Öğr.Üyesi Duygu Durmaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim dalında Doç.Dr.Yakup Baykuş ve Dr.Öğr.Üyesi Rulin Deniz, Genel Cerrahi Anabilim dalında Dr.Öğr.Üyesi Alpaslan Fedayi Çalta, Dr.Öğr.Üyesi Erdem Sarı, Dr.Öğr.Üyesi Tamer Akay kardiyoloji Anabilim dalında Dr.Öğr.ÜyesiAlkame Akgümüş, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında Dr.Öğr.Üyesi Sefer Üstebay, Tıbbi Genetik Anabilim dalında Dr.Öğr.Üyesi Emre Taşkın , Üroloji Anabilim dalında Dr.Öğr.Üyesi Aykut Başer , Patoloji Anabilim dalında Dr.Öğr.Üyesi Gülden Taşova Yılmaz ve ayrıca İç hastalıkları Anabilim dalında Dr.Öğr.Üyesi Şirin Akın Sarı ile imzalanan sözleşmeler sonrasında başlayış işlemleri yapılarak, ayrıca hastanemiz bünyesinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu