GündemDünyadan Haberler

Tiyatro Anlatıldı

Balıkesir BSM Balıkesir Sanat Merkezi öğrencilere tiyatro konusunda bir sunum yaptı. BSM oyuncusu Cahit Can Tekin Balıkesir Sanat Merkezi kurumunu hem şehir içi hem de şehir dışında çeşitli organizasyonlar düzenleyerek temsil ettiğini söyledi.

Balıkesir Sanat Merkezi Oyuncuları Ekip Lideri olarak Karesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştuk ve tiyatro üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik” dedi.

Tiyatro En Keyifli Disiplindir

“Tiyatroya Dair” isimli söyleşisi ile liseli öğrenciler ile buluşan Tekin bir saatlik keyifli söyleşi zamanına küçük tiyatral çalışmaları da sığdırarak, öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Söyleşi programında kendi tiyatro serüveni , tiyatro disiplini ve ekip liderliği gibi konulara değinen Tekin çok keyifli ve verimli bir söyleşi zamanı geçirdiğini belirtti. Tekin “Bu programa bizleri davet eden Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin Yeşil, organizasyonda büyük emeği olan Arza Oya Koloğlu öğretmenime ve Bu söyleşiye vesile olmuş Genel Sanat Yönetmeniz Onur Ayan`a teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu