GündemEkonomi

TKDK DESTEĞİYLE İŞ SAHİBİ OLDU

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, TKDK İl Koordinatörü Mehmet Zahid Döğdü ile birlikte, Havran’da TKDK desteğiyle zeytinyağı fabrikası açan Abdi ve Fatma Sözer’i ziyaret ettiler.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Tarım Kredi ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Mehmet Zahid Döğdü’yü ziyaret etti. Yapılan çalışmalarla ilgili Vekil Uygur’a bilgi veren Döğdü, il genelindeki destekleme miktarlarını aktardı. Balıkesir Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nu (TKDK) ziyaretimizde İl Koordinatörümüz Mehmet Zahid Döğdü kurumun çalışmaları ve IPARD Programı hakkında çok kapsamlı bilgi sunumu gerçekleştirdi.

249 PROJEYE 152 MİLYON TL HİBE

TKDK desteğiyle bugüne kadar 249 projeye destek verdiklerini söyleyen Tarım Kredi ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Mehmet Zahid Döğdü, bu kapsamda 152 milyon TL hibe desteği sağlandığını belirtti. AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, “Bugüne kadar Balıkesir’de TKDK desteği ile et ve süt üretimi, kanatlı hayvancılık, meyve-sebze üreticiliği, arıcılık, balıkçılık ve el sanatları gibi bir çok alanda 249 projeye destek verilmiş. Bu projelere ise yaklaşık 152 milyon TL’lik hibe desteği sağlanmış” ifadelerini kullandı.

KENDİ İŞYERLERİNİN SAHİBİ OLDULAR

Tarım Kredi ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Mehmet Zahid Döğdü ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur Havran’da TKDK desteğiyle kendi fabrikalarını kuran Abdi ve Fatma Sözer çiftini ziyaret ettiler. Vekil Uygur, “TKDK’nın hibe desteğiyle 4 yıl önce açılan zeytinyağı fabrikasını Havran’da TKDK Balıkesir İl Koordinatörümüz Mehmet Zahid Döğdü ile görmeye gittik. Sahipleri Abdi ve Fatma Sözer ile tanıştık, fabrika hakkında bilgi aldık. Kendilerine hayırlı bereketli işler diliyoruz” diyerek yatırımcılara çağrıda bulundu. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu