GündemTürkiye Gündemi

TMMOB Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu’ndan Başsağlığı Açıklaması

TMMOB Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu’ndan Başsağlığı Açıklaması

TMMOB Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Betül Dikici , “ Gara’ dan gelen haber yüreğimizi yaktı. Acımız Büyük. ” dedi.

Şehit Ailelerine Başsağlığı Diledi

TMMOB Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Betül Dikici Gara’da PKK terör örgütü tarafından 13 vatandaşın şehit edilmesine yönelik açıklama. Dikici terörün ve destekçilerinin kahrolmasını dilediklerini söylediği açıklamasında başta Balıkesirli Jandarma Uzman Çavuş Ümit Gıcır olmak üzere tüm şehitlerin ailelerine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Betük Dikici konuya yönelik şöyle kaydetti:

Teröre Lanet Okudu

“Kahrolsun terörün şemsiyesi altında siyaset yapanlar! “Yaşamın ve Barışın” yanında açık tavır aldığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Gara’da PKK terör örgütü tarafından rehin tutulan 13 yurttaşımızın alçakça katledilmesinin faillerini şiddetle kınıyor, tüm rehinelerin yaşam hakları için, serbest bırakılmaları için ailelerin ve milletimizin sesine kulak verilmesini, artık bir tek vatan evladımızın saçının teline bile zarar gelmemesini istiyoruz.  Gara’da  Şehit düşen 13 yurttaşımıza Allah’tan rahmet diliyoruz… Haklarını asla ödeyemeyiz. Ruhları şad olsun. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu