Gündem

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası’nda Yeni Yönetim Kurulu Göreve Atandı

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası’nda Yeni Yönetim Kurulu Göreve Atandı

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilciliği’nde yeni yönetim kurulu belirlenmesine ilişki seçim düzenlendi. Yapılan seçim sonrası TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından Şube İl Temsilcisi olarak Dr. Gökhan Büyükkahraman göreve atandı

YENİ TEMSİLCİ BÜYÜKKAHRAMAN OLDU

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilciliği’nde yeni yönetim kurulu belirlenmesine ilişki seçim düzenlendi. Yapılan eğilim yoklaması sonucu seçimi kazananların Jeoloji Mühendisleri Odası Genel Merkezi tarafından ataması gerçekleştirildi. Seçim sonrası görevi devralan yeni yürütme kurulunda; Şube İl Temsilcisi olarak Dr. Gökhan Büyükkahraman göreve atandı. İl temsilciliği yardımcılığı görevlerine de ; Prof. Dr. Şener Ceryan, Ceren Nergizlioğlu, Feyzullah Gürbüz, Prof. Dr. Fazlı Çoban, Bilgen Koştur Yıldız ve Arda Erden seçildi.

 

“BALIKESİR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

 

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi olarak göreve gelen Dr. Gökhan Büyükkahraman atamalar sonrası açıklamada bulunarak, “ Yeni Yürütme Kurulu olarak geçmiş dönemde şehrimize ve mesleğimize emek vermiş olan önceki yönetimlere teşekkür ediyoruz. Bu dönemde devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşımak için, mesleğimiz, meslektaşlarımız ve Balıkesirimiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Bir deprem ülkesinde yaşadığımız gerçeğinden yola çıkarak bu ve buna benzer her türlü afetin yıkıcı etkilerine karşı insan hayatının korunması ilkesini her şeyden üstün tutan anlayışımızla hemşerilerimizin ve milletimizin yanında olacağız.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu