GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

TMMOB’den 23 Nisan Çocuk Bayramı Resim Yarışması!

TMMOB’den 23 Nisan Çocuk Bayramı Resim Yarışması!

 

TMMOB 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı resim yarışması düzenliyor.

 

“Daha Sağlıklı Kent İçin Temiz Çevre” teması ile bu sene 23’ncüsü düzenlenen, Balıkesir Kent Konseyinin ‘de paydaşı olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışması’ için son katılım tarihi 16 Mayıs 2022 Pazartesi Saat:17.00’ye kadar olduğu duyuruldu.

MİMARLIĞIN, TASARIMIN FARKINDALIĞI VE ÖNEMİ

Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi olarak her yıl farklı konuda resim yarışması etkinliği düzenleniyor.  Bu yıl da mimarlık mesleği çocukların gündemine getirerek farkındalık oluşturulması hedefleniyor. Resim yarışmasının amacı ; mimarlığın ve tasarımın önemli olduğunu vurgulamak . Çocukların  duygu dünyasının gelişimine, ifade gücüne katkısı ve sanat eğitimi vurgusunun önemli olduğunun hissettirilmesi Ayrıntılı bilgi için çocuklar : https://balmim.org.tr/23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-23-resim-yarismasi adresinden ulaşıp ayrıntılara göz atabilirler. Öte yandan sorular için info@balmim.org’dan soru ve yanıt alabilecekler.

İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ KATILABİLECEKLER

Yarışmaya katılanlar 4 gruba ayrılarak; 1. Grup İlkokul 1. ve 2. Sınıf Öğrencileri, 2. Grup İlkokul 3. ve 4. Sınıf Öğrencileri, 3. Grup Ortaokul 1. ve 2. Sınıf Öğrencileri, 4. Grup Ortaokul 3. ve 4. Sınıf Öğrencileri olarak değerlendirecekler. 1.Grup İlkokul1. ve 2. Sınıf Öğrencileri için; Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ödülü, Mimarlar Odası Özel/Anı Ödülü ile Balıkesir Kent Konseyi Ödülü, 2.Grup İlkokul 3. ve 4. Sınıf Öğrencileri için; Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ödülü, Mimarlar Odası Özel/Anı Ödülü ile Balıkesir Kent Konseyi Ödülü, 3.Grup Ortaokul 1. ve 2. Sınıf Öğrencileri için; Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ödülü, Mimarlar Odası Özel/Anı Ödülü ile Balıkesir Kent Konseyi Ödülü, 4.Grup Ortaokul 3. ve 4. Sınıf Öğrencileri için; Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ödülü, Mimarlar Odası Özel/Anı Ödülü ile Balıkesir Kent Konseyi Ödülü olmak üzere her gruba 5’er adet ödül verecekler. Ayrıca yarışmaya katılanların tümüne teşekkür belgesi verecekler.  Haber:Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu