GündemEğitimEkonomi

TOBB BALIKESİR’E OKUL YAPTIRIYOR

Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası’nın girişimleri sonucunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından bir Meslek Lisesi yapılıyor.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli Okulun ihalesi 19.02.2020 Çarşamba gün gerçekleştirildi.

Yıkılan Zağnos Paşa İlköğretim Okulu’nun yerine yapılacak olan Okul Projesi için Üç Kurumun yapmış olduğu girişim sonucunda TOBB İnşaat Uygulama Müdürlüğü Yetkililerinin fizibilite çalışmaları geçtiğimiz aylarda gerçekleştirildi. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TOBB yetkililerinin çalışmaları sonrasında hazırlanan rapor TOBB Yönetim Kurulunda kabul edildi.
Yönetim Kurulu’nun onayının ardından TOBB İnşaat Uygulama Müdürlüğü tarafından projenin uygulama safhasına geçilmek üzere 19.02.2020 tarihinde Okulun İnşaat ihalesi gerçekleştirildi.
Bundan sonraki süreçte İhalenin onaylanmasıyla hızla yapımı tamamlanacak olan okul yeni dönemde Balıkesir’in eğitim hayatına katkı sağlamaya başlayacaktır.
Bizler Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanları olarak başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU olmak üzere gerek TOBB’de gerekse Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde emeği geçen herkese teşekkür eder, okulumuzun eğitim hayatına katkılar sağlamasını dileriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu