GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Togg’ a Dünyadan İlgi

Bakan Çavuşoğlu: “Togg’a dünyada herkesin ilgisi var”.Avusturya’nın başkenti Viyana’da temaslarını Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg ile gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Yerli ve milli aracımıza Türkiye’de olduğu gibi yurt dışındaki vatandaşlarımızın da ilgisi var. Dünyada herkesin ilgisi var” dedi.

 

 

Togg’ a Dünyadan İlgi.. Ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avusturya’nın başkenti Viyana’daki temaslarını Türkiye’nin yerli otomobili Togg ile gerçekleştirdi. Viyana sokaklarında boy gösteren Togg’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bakan Çavuşoğlu, “Yerli ve milli aracımıza Türkiye’de olduğu gibi yurt dışındaki vatandaşlarımızın da ilgisi var. İha’nın edindiği bilgiye göre Dünyada herkesin ilgisi var. Togg’a Viyanalıların da, Avusturyalıların da çok ilgi gösterdiğini arkadaşlarımız söyledi. Bu bizim için gurur” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı’nda Her Şeyin En İyisi Yakışır

Sonuç olarak Çavuşoğlu, “Ama artık Türkiye otomobilini de yapıyor. Devamında savaş uçağını da yapıyor, insansız hava araçlarının, SİHA’ların en iyisini yapıyor. Her şeyin en iyisini yapıyor. Bu millete, bu devlete Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci asrında, Türkiye Yüzyılı’nda her şeyin en iyisi yakışır” dedi.

….Togg’ a Dünyadan İlgi…

Togg yakıt tüketimi; Burada yine şirket tarafından paylaşılan verilere baktığımızda 445 km uzunluğunda olan ve 4 saat 48 dakika sürüş mesafesi bulunan yolun 1.6 litre motor hacmine sahip benzinli bir SUV ile 716 TL’ye, Togg C-SUV ile de 321 TL’ye gidilebildiği belirtiliyor. Buna göre kilometrede 72 kuruş yaktığını gösteriyor.

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu