GündemTeknoloji

TOGG MOBİL UYGULAMASINI HİZMETE SUNDU

Togg mobil uygulamasını hizmete sundu. Yıl sonuna kadar tüm illerde kuruluyor.

Doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Togg, kesintisiz ve sorunsuz bir şarj deneyimi için Trugo markasıyla anlaştı.  Türkiye’nin farklı bölgelerinde cihaz kurulumlarını hızlandırırken aynı zamanda mobil uygulamasını da hizmete sundu.

Togg  Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası. ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmanın heyecanını yaşıyor., Kesintisiz kullanıcı deneyimi hedefliyor.  Trugo markasıyla sürdürdüğü şarj cihazı kurulumlarına da ülkenin dört bir yanında aralıksız devam ediyor. Trugo ile Türkiye’de uçtan uça kesintisiz ve yüksek performanslı şarj ağı kurmak için yola çıktı. İlk olarak Bolu HighWay Dinlenme Tesisi’nde kurdu. Şimdi  Bursa, İstanbul, Samsun, Sakarya, Düzce, Ankara, Kocaeli, Van ve Denizli’de de kurulumlarını tamamladı. Kendi hizmet noktalarının yanı sıra Shell ile de anlaşma yaptı. Trugo’nun  uyumlu bulduğu  Shell istasyonlarında  cihaz kurulumlarını sürdürüyor.

Aw859570 02 1


Trugo mobil uygulaması ve web sitesi de hizmette

 

Togg Mobil uygulamasını hizmete sundu. Türkiye genelinde kurulan şarj ağı mobil ugulama üzerinden takip edilecek. App Store ve Google Play üzerinden kullanıcılar telefonlarına uygulamayı indirecek. Trugo mobil uygulaması yakın istasyonu buluyor. Mobil uygulamadan şarj sürecini ve şarj tamamlandı bilgilerini takip edilmesini sağlıyor. Kullanıcılar müsait olan şarj istasyonlarını da takip edecek.

Aw859570 06

Aw859570 05

Aw859570 04

Daha fazla haber için tıklayın..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu