GündemTürkiye Gündemi

TOKİ Kura Çekimleri Devam Ediyor

TOKİ Kura Çekimleri Devam Ediyor

 

Deprem sebebiyle ara verilen “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimleri yeniden başlıyor.

 

Toki Kura Cekimleri Devam Ediyor 2

 

Kuralar Noter Huzurunda Gerçekleşecek

TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura çekimlerine deprem sebebiyle durmuştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile kuraların yeniden başlayacağı bilgisi geldi. Kura çekimlerinde depremden etkilenen bölgelere öncelik veriliyor. Bakanlığın açıklamasına göre “İlk Evim Arsa” projesi kapsamındaki 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının 8-10 Mart arasında gerçekleşecek. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamındaki 21 bin 219 konutun kuraları da İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere 5 ilde çekilecek. Kuralar noter huzurunda geçekleşecek.

 

Toki Kura Cekimleri Devam Ediyor 3

 

Bakan Kurum “Hızla Tamamlayacağız!”

Bakanlıktan gelen açıklama ile beraber Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Murat Kurum da Twitter’dan bir açıklama yaptı. Bakan Kurum açıklamasında:

“İlk Evim İlk İş Yerim projemizde arsa kuralarımız Ankara ile yeniden başladı. Çarşamba günü de konut kuralarımıza kaldığımız yerden, İzmir ve Afyon ile devam edeceğiz. TOKİ’mizle sosyal konutlarımızı da afet konutlarımızı da hızla tamamlayacağız!” ifadelerini kullandı.

 

Toki Kura Cekimleri Devam Ediyor 1

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu