Gündemİlçe Haberleri

TOKİ Muhtarından Başkan Orkan’a Teşekkür Pankartı

TOKİ Muhtarından Başkan Orkan’a Teşekkür Pankartı

Yeni Mahalle (TOKİ) Muhtarı Metin Kural, mahallenin önemli sorunlarını çözüme kavuşturan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a muhtarlık binasına astığı pankart ile teşekkür etti.

2019 Mahalli İdareler Seçimleri sonrası göreve başlayan Yei Mahalle (TOKİ) Muhtarı Metin Kural, mahalleye hizmetlerinden dolayı Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a teşekkür etti. Başkan orkan’a teşekkür için pankart hazırlatan Muhtar Kural, mahallenin önemli sorunlarının Karesi Belediyesi tarafından çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Mahallenin en büyük sorunu olan 2. Etap yolunun yapıldığını belirten Kural, “AVM önü yolun genişletilmesi, Üçpınar bağlantı yolunun asfaltlanması, 2.Etap Camii Bahçesi’nin peyzaj ve ayrıca düzenleme çalışmasının yapılması, ihtiyaç sahiplerine sosyal yardımlarla desteklenmesi neticesinde daha fazla temizlik hizmetinden faydalanmamızı sağladığınız için mutluyum. Mahallemizde yapılmayanları yapan, sorunlarla ilgilenen ve çözüm sağlayan özveri içerisinde çalışan Karesi Belediyesi’nin fedakâr ve ayrıca güler yüzlü personelinden almış olduğumuz hizmetlerden dolayı çok memnunum” dedi.

Muhtar Kural ayrıca Vali Hasan Şıldak, AK Parti Milletvekili Adil Çelik ve Emniyet Müdürü Hasan Onar’a da teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu