GündemEkonomiİlçe Haberleri

Tolga Tosun “Çalıştayımız Verimli Geçti”

Tolga Tosun “Çalıştayımız Verimli Geçti”

 

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun Van’da düzenlenen Belediyeler çalıştayına katıldı. Başkan Tolga Tosun çalıştayın oldukça verimli geçtiğini söyledi. Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları birebir onları dinleyerek tanıklık ettiklerini belirten Tosun , “Ülkemizin her köşesinde ekonomik koşulların vatandaşlarımız için ne kadar ağırlaştığı gün gibi ortada. Milletimiz bunu hak etmiyor!”dedi.

 

Cal 2

 

Başkanlar İlçeyi Dolaştı Vatandaşla Sohbet Etti

Geçtiğimiz hafta Vanda düzenlenen Belediyeler Çalıştayına katılan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun,“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerisiyle, bu yıl Van’da düzenlenen CHP’li Belediyeler Çalıştay’ına, 11’i büyükşehir olmak üzere 225 belediye başkanı ile birlikte katıldım. Oldukça verimli geçen Çalıştay’da arkadaşlarımla; Rize Fındıklı Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu, Hatay Defne Belediye Başkanımız İbrahim Güzel, Sinop Belediye Başkanımız Barış Ayhan, Zonguldak Devrek Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt ile birlikte Van’ın Saray İlçesini gezerek esnafımız ve vatandaşlarımızla sohbet ettik.” Dedi.

Ekonomik Sıkıntılar Gündeme Getirildi

Tolga Tosun ayrıca, “Ülkemizin neredeyse tamamında olduğu gibi, Van’ın Saray İlçesindeki çiftçilerimiz de tarım ve hayvancılıkta yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek, sadece köylerin değil ilçelerin de sürekli göç verdiğini anlattılar. Ekonomik şartların giderek ağırlaştığını ve birçok çiftçinin tarlasını ekmekten vazgeçme noktasında olduğunu, süt üretiminde yeterli kazanç elde edemedikleri için hayvanlarını beslemek konusunda büyük zorluklar yaşadıklarını, bu yüzden de eldeki hayvanlarını istemeseler de kesime göndermek zorunda kaldıklarını üzülerek anlattılar. Ülkemizin her köşesinde ekonomik koşulların vatandaşlarımız için ne kadar ağırlaştığı gün gibi ortada. Milletimiz bunu hak etmiyor!”şeklinde konuştu.Tosun, “Belediye Başkanı dostlarımla oluşturduğumuz heyet ile Saray İlçesindeki gezimizden hemen sonra, Kapıköy İran Sınır Kapısını da ziyaret ettik. Oldukça sıcak karşılandığımız ziyarette, güvenlik ve gümrük çalışanlarıyla sohbet ederek kolaylıklar diledik ”dedi.Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu