Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Tolga Tosun Edincik Mahallesinde

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, eşi Seda Tosun ve CHP Bandırma İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Edincik Mahallesi’ne gitti. CHP’liler, ellerinde Türk bayraklarıyla sokak sokak gezerek vatandaşlarla konuştu. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ na oy istediler.

 

 

Bandırma’ya bağlı Edincik Mahallesi’nde CHP tarafından ziyaret gerçekleşti. Bandırma Belediye Başkanı Av Tolga Tosun, eşi Seda Tosun ve CHP Bandırma İlçe Teşkilatı üyeleri ziyarete katılım gösterdi. Bunun yanında mahalleye uzun bir konvoy araçlarıyla giriş yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla esnafları gezen, vatandaşlarla bir araya gelen CHP’liler, 14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler. Başkan Tosun, esnaf ziyaretleri kapsamında bulunduğu yerlerde kalabalık gruplara konuşma düzenledi. Tolga Tosun Edincik Mahallesinde..

“Bandırma Değişime Hazır!”

Edincik Mahallesi’ndeki gördükleri ilgi ve sevgiden hoşnut kaldığını ifade eden Başkan Tosun, “Eminiz ki 14 Mayıs’ta Milletin İttifakı olacak. Ardından Millet kazanacak. Bizi bağrına basan Edincik Mahallemizin güzel insanlarıyla beraberdik. Bandırma, Edincik değişime hazır, her bir vatandaşımız bu değişimin bir parçası olacak. Birlik ve beraberlikle kazanacağız” dedi.

“Çok Güzelsin Edincik!”

“Özgürlüklerin sağlandığı ve üreticilerin desteklendiği güçlü bir Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz” diyen Tolga Tosun, “Çok güzelsin Edincik! 14 Mayıs’ta; ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen, liyakattan yana olan akıl olacak. Bunun yanında milletimiz de kazanacak. İlgisi ve sevgisiyle bizlerle olan Edincik’li hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. 13.Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde üreticilerin desteklendiği insanların huzur ve mutluluğa kavuştuğu bir Türkiye artık çok yakın” açıklamasını yaptı.

 

Toplu

Seçim Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Ayrıca CHP Bandırma İlçe Başkanlığı’na da ziyaret düzenleyen Başkan Tosun’un burada yaptığı görüşmelerde seçim çalışmaları masaya geldi. Tosun, ziyaret hakkında; “4 yıl önce ‘Martın Sonu Bahar’ demiştik. Şimdi ise 14 Mayıs’tan sonra tüm Türkiye’ye baharı getirelim istiyoruz. İlçe örgütümüzle bir araya gelerek seçim çalışmalarımızı masaya yatırdık. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde ülkemizin dört bir yanına huzur, bereket, mutluluk getirmek için çalışacağız. Sana söz memleketimin güzel insanları her şey çok güzel olacak” dedi.

…Tolga Tosun Edincik Mahallesinde….

Haber: Mustafa Sülün

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu