GündemEkonomiİlçe Haberleri

“TOPTEKÜN MÜCADELEYE TAM DESTEK”

Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Mücadele Programı ile ilgili değerlendirmede bulundu.

“BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ve TOBB tarafından desteklenen enflasyonla mücadele programına ilişkin değerlendirmede bulundu. Coşkun Salon, ‘’Yüksek enflasyonun bulunduğu ekonomilerde kalkınma programlarının uygulanmasının zorluğundan ve ortaya konan hedeflere ulaşma noktasında sıkıntılar meydana geleceğinden bahsederek, ekonomik istikrarın devamlılığı için hayata geçirilen Enflasyonla Topyekün Mücadele programını destekliyoruz ve başarıya ulaşacağına inanıyoruz’’ dedi.

Fiyat istikrarının, ekonominin sağlam temellere dayandığını gösteren en önemli faktörlerden biri olduğunu söyleyen Coşkun Salon, program kapsamında enflasyonu tetikleyen ürünlerde yapılacak fiyat indirimleri ile ekonomik canlanmanın sağlanacağını düşündüğünü aktardı. Enflasyonla mücadelede kamu ve özel sektörün koordineli bir şekilde hareket etmesi gereğini vurgulayan Coşkun Salon bu ortak hareket sonucu enflasyon rakamlarının tek haneli seviyeye gelmesini umduklarını belirtti.Oda2dan edinilen bilgiye göre Programa ilişkin üyelerine çağrı yapan Coşkun Salon, Edremit Ticaret Odası olarak bu mücadeleye tam destek veriyoruz. Tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetleri üreten üyelerimizi de programa destek olmak amacı ile asgari 3 ay süre ile ve en az %10 oranında indirim yapmaya davet ediyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu