Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Tosun “Siyasette esas olan çözüm odaklılıktır”

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı olan Av.Tolga Tosun, Bandırma’nın sorunlarına kalıcı çözümler getirecek bir yaklaşımı benimseyerek aday adayı olduğunu ifade etti.

Bandırma’yı tüm Güney Marmara olarak görmek gerektiğinin altını çizen Tosun, Ahmet Akın ile birlikte CHP’nin Büyükşehir’i alacağını ve bu noktada herkese büyük görevler düştüğünü söyledi. Tosun, “Bandırma ve Güney Marmara için önümüzdeki 5 yıl çok önemli. Ya bu önümüzdeki 5 yılda ya Bandırma ve Güney Marmara ile ilgili doğru planlama ve hamlelerle bölgeyi geleceğe hazırlayacağız, ya da bu 5 yılsonunda insanlarımızı kaotik bir ortamda yaşamaya mahkûm edeceğiz. Bakın bölgemize büyük çaplı sanayi yatırımları geliyor ama bu ne yazık ki bizim yaptığımız bir planlama sonucunda gerçekleşmiyor. Adamlar geliyor ve biz şurayı almak istiyoruz diyorlar, bizde şu kadar diyoruz ve alıyorlar. Onlar için paranın önemi yok ama bizim için bu konuyu planlamak çok büyük önem taşıyor. Ayrıca bu sadece Bandırma için önemli olan bir konu değil. Gönen’i, Manyas’ı tüm Güney Marmara’yı ilgilendiren bir konu ve bu konuyu Bandırmanın öncülüğünde tüm Güney Marmara’nın ortak aklıyla planlayıp, çözümlememiz gerekiyor.” dedi.

30 YILDIR PROJELER AYNI

Bandırma’nın en önemli sorununun trafik olduğunu kaydeden Tosun, Bandırma’nın gelecek vizyonunu hazırlarken kısa, orta ve uzun vadeli projelerin yapılması gerektiğini söyledi. Tosun, “ Bandırma’nın kısa, orta, uzun vadede planlarını yapmanız gerekiyor diyoruz. 30 yıldır proje üretilen ve söz verilen 3 tane bölge var. Cin Çukuru, Livatya ve Malta deresi. Siz bana söyleyin, hangisine 30 yıldır bir çivi çakıldı? Hiç birine. Ben inşaat yapan biriyim. Yıllardır onlarca insanı ev sahibi yaptım. Daha farklı projeleri de alıp bitirdim. Şu an inşaat sektörünün eriştiği teknoloji ve ulaştığı imkânlar her türlü projenin gerçekleştirilmesine olanak tanır.” dedi. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu