GündemTürkiye Gündemi

Trafik Kazası Geçirdi

Trafik Kazası Geçirdi. Mert Yıldırım’ın organlarını bağışlayarak 6 cana umut oldı.  Yıldırım’ın cenaze namazı kılındı. 21 yaşındaki gencin 6 ay önce yakınlarına “Bana bir şey olursa ihtiyaç sahipleri için organlarımı feda ederim” dedi.

 

Trafik Kazası Geçirdi

&Quot;≪/P

Mert Yıldırım 5 gün önce Tokat’ın Erbaa ilçesinde trafik kazası yaşadı. Ekipler  ağır yaralanan Yıldırımı, Tokat Devlet Hastanesinde tedavi altına aldı. Mert Yıldırım (21), geçtiğimiz gün yaşam mücadelesini kaybetti.

Trafik Kazası Geçirdi. Mert Yıldırım'In Organlarını Bağışlayarak 6 Cana Umut Oldı.  Yıldırım'In Cenaze Namazı Kılındı. 21 Yaşındaki Gencin 6 Ay Önce Yakınlarına &Quot;Bana Bir Şey Olursa Ihtiyaç Sahipleri Için Organlarımı Feda Ederim&Quot; Dedi.

 

6 Cana Umut Oldu

Yıldırım’ın yaşam mücadelesini kaybetti. Ardından Tokat Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü devreye girdi. Hastanın yakınlarıyla görüştü. Görüşmenin ardından hasta yakınları vefat eden hastanın organlarının bağışlanmasına karar verdi. İHA’nın edindiği bilgiye göre kararın alınmasının ardından nakil işlemi için ekipler harekete geçti. Sabah saatlerinde yapılan ameliyatın ardından, Yıldırım’ın 2 kornea, 2 böbrek, karaciğer ve kalbi bağışlayarak 6 cana umut oldu. Yıldırım 6 cana umut oldı. Yıldırım’ın cenaze namazı bugün memleketi Erbaa’da kılındı. Sevenleri gözyaşları içinde uğurladı. Yıldırım’ın 6 ay önce yakınlarına “Bana bir şey olursa ihtiyaç sahipleri için organlarımı feda ederim” dedi.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu