Gündemİlçe Haberleri

TRAFİK’TE BAYRAM DÖNÜŞÜ

KURBAN Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilenler feribot ile geldikleri Balıkesir’de dönüş için hazırlıklarını yaptı. Bandırma iskelesindeki limanda bayram öncesi yaşanan yoğunluk bayramın son gününe yaklaşırken aynı yoğunluğa şahitlik etti.

İstanbul’da yaşayan ve Kurban Bayramı nedeniyle Balıkesir’in sahil ilçeleri ile Ege’ye gitmek isteyen tatilciler, feribot ve deniz otobüsü ile geldikleri Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki limanda yoğunluğa neden oldu. Tatilciler araçları ve bekleyen yolcu otobüsleri ile tatil yapacakları yere giderken yaşanan yoğunluğu dikkate alan İDO, İstanbul- Bandırma arasındaki sefer sayısını bayram nedeniyle itibaren artırdı. İDO, normalde 4 olan feribot sayısını 6’ya yükseltirken ek olarak iki deniz otobüsü seferi koydu.

İDO’nun iki günlük yolcu taşımacılığında 2 bin 200 araç ve 10 bin 900 yolcu taşıması bekleniyor.Bayram öncesi İstanbul’dan gelen yolcuları bayram sonrası dönüşü de dikkate alan İDO’nun koyduğu ek seferler ile sabah saat 07.00 ile saat 03.00 aralarında yolcu taşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu