Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Transfer Haberinde Son Gelişmeler

Fenerbahçe transfer haberlerindeki son gelişme.  Başkan Ali Koç, anlaşmayı açıkladı. Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk şansını son ana kadar kovaladı. Devamında, Ziraat Türkiye Kupası’nda da finale çıktı. Beraberinde transfer çalışmaları sürüyor. Başkan Ali Koç taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

 

 

Transfer Haberinde Son Gelişmeler.. Fenerhçe, Türkiye Kupası’nda finale yükseldi. Beraberinde, şampiyonluk iddiasını az da olsa son iki haftaya taşıdı. Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ayrıca, yeni sezonda çok iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Sarı-Lacivertliler‘den üst üste önemli hamleler geliyor.

Ali Koc 2

Ali Koç Bizzat Devrede

Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir kadro kurmak istiyor. Fenerbahçe’de özellikle Başkan Ali Koç bizzat devreye girmiş durumda. Ayrılacak isimleri ve gelecek yeni isimleri önceden belirleyecek. Ardından sezon öncesi kampına yetiştirmek isteyen Sarı Lacivertliler şimdiden transfer bombalarını patlatmak üzere.

Transfer Hareketliliği

Rangers ile sözleşmesi bitecek olan Ryan Kent ile anlaşan, Crystal Palace’ın yıldızı Wilfred Zaha’ya resmi teklif yapan yönetim, kaleci transferi konusunda da girişimlere hız veriyor. İsmi bir süredir Fenerbahçe ile anılan Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic konusunda taraftarları çok heyecanlandıracak gelişme ortaya çıktı.

LIVAKOVIC’İ DUYURDU

Başkan Ali Koç’un geçtiğimiz günlerde yakın çevresi ile yediği bir yemekte sorulan sorulan üzerine, “Çıkan haberler doğru. Livakovic’le anlaştık. Şu anda bir sorun yok. Ancak pürüz çıkarsa da gidip Szczesny’yi alacağım. Mutlaka çok iyi bir kaleci transferi gerçekleştireceğiz” dedi.

Transfer 1

Takımdan Ayrılması Beklentiler Arasında

Başkan Koç’un transfer hedeflerinde olduğunu açıkladığı Wojciech Szczesny, Serie A ekibi Juventus’un formasını giyiyor. FUTBOL Haberlerinin edindiği bilgiye göre, kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Polonyalı eldivenin yaşanan ekonomik kriz nedeniyle takımdan ayrılabileceği bir süredir konuşuluyordu. 33 yaşındaki Szczesny bu sezon 38 maçın 18’inde kalesini gole kapattı.

Taraftara Büyük Müjde

Başkan Ali Koç’un yakın çevresine forvet transferiyle ilgili de önemli ifadeler kullandığı öğrenildi. Ali Koç’un, “Valencia bu sezon çok iyi bir performans sergiledi. Ancak o kalsa da üst düzey bir golcü transferi yapacağız. Ayrıca çok iyi bir stoper de transfer edeceğiz” ifadelere yer verdi.

…Transfer Haberinde Son Gelişmeler…

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu