GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Tren Bileti Alırken Dikkat! Satış Sistemi Yenilendi

Tren Bileti Alırken Dikkat! Satış Sistemi Yenilendi

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından işletilen yüksek hızlı tren (YHT), ana hat ve konvansiyonel trenlere bilet satışının yapıldığı sistemin yenilendiğini açıkladı.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, yenilenen bilet satış sisteminin yaklaşık 10 yıldır kullanıldığı ve sürekli güncellendiği belirtti.

 

123131

Yeni Platform Müjdesi!

Yeni platformun 21 Ocak itibarıyla devreye alındığı bilgisi verilen açıklamada, uygulamanın “https://bilet.tcdd.gov.tr/” internet adresinden, IOS ve Android mobil uygulamalarına ait mağazalardan ücretsiz indirilebilecek.

 

Bilet satışlarında akıllı çözümler üretilecek

Vatandaşlara daha hızlı, kapsamlı ve kolaylaştırıcı hizmet verilmesi amacıyla yeni bir platform oluşturulması için çalışmalar yapıldığı vurgulanan açıklamada, yeni platformun sadece bilet satışında kolaylık sağlamayacağı, kapasite yönetimine akıllı çözümler üreteceği, yolcu taşımacılığına yardımcı hizmetlerin de verilmesini sağlayacağı kaydedildi.

 

Ek Hizmetler Satın Alabilecekler

Açıklamada, yeni oluşturulan platformda vatandaşların gidecekleri yerde araç kiralama, otel rezervasyonları gibi TRT’nin haberine göre ek hizmetleri de satın alabilmeleri için çalışmalar devam ediyor.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu